AKTUELNO

Stan se nalazi na samo nekoliko koraka od Avenue Montaigne.

Dragan Stojković Piksi u nekoliko država sveta poseduje luksuzne nekretnine, a pored vile u centru Beograda, otkrivamo vam kako izgleda stan u Francuskoj prestonici koji izdaje turistima.

Među brojnim nekretnina porodica Stojković poseduje stan od 60 kvadrata koji se nalazi u najlepšem delu Pariza, a isti rentira njihov sin Marko Stojković preko popularne aplikacije za izdavanje nekretnina “Airbnb”.

Marko ne želi da zavisi od roditelja, te se aktivno bavi biznisom. Sa jedne strane ima svoju firmu za proizvodnju pseće hrane, ali je i agent u rentiranju stana.

Foto: Google maps

U opisu dvosobnog Piksijevog stana stoji da se nalazi u luksuznoj zgradi, stoji da je opremljen po svetskim standardima. Dnevna soba kao i veći deo stana čini luksuzni nameštaj brenda “Fendi”, televizor koji prikazuje sliku u 4K rezoluciji, a kupatilo je celo u mermeru. Podno grejanje postoji u većem delu stana, naglašeno je u opisu.

Stan se nalazi na samo nekoliko koraka od Avenue Montaigne i čuvenog hotela “Plaza Athenee”.

Iznos koji bi trebalo da se izdvoji za jednu noć u stanu Dragana Stojkovića je 560 evra, odnosno, za sedam noćenja potrebno 3.920 evra. Više fotografija stana možete pogledati OVDE.

– Boravio sam u mnogim stanovima i privilegovan sam što sam uživao u sjajnom iskustvu. Boravak kod Marka Stojkovića je bez sumnje bio najbolji do sada. Marko je neverovatno komunikativan i učinio je sve da bude dostupan za sve zahteve. I naravno, mesto je sjajno i izuzetno dobro očuvano – čak i bolje od slika. Hvala još jednom – piše na profilu.

Autor: