AKTUELNO

Deni Mauntin je bio velika nada engleskog fudbala.

Igrao je za mlađe selekcije Sautemptona i bio na meti velikih premijerligaša, poput Čelsija. Međutim, sa 16 godina je doživeo tešku povredu, zbog koje je morao da prekine sportsku karijeru.

Ipak, Mauntin je postao planetarno poznat. Kako piše španska Marka, Deni je postao najplaćeniji glumac folmova za odrasle u Engleskoj. U karijeri je snimio preko 600 filmova i zaradio više od milion evra.

"Kao dete, oduvek sam sanjao da postanem poznati fudbaler. Nažalost, nikad neću postići gol za englesku reprezentaciju, ali to me nije sprečilo da ipak uspem", rekao je u intervjuu za španski list.

Nakon prekida fudbalske karijere zaposlio se kao tesar, a otkrio ga je lovac na talente za 18+ filmove prilikom audicije u kojoj je učestvovala njegova devojka.

"Bio je to šok za moju majku", rekao je glumac, koji je bio oženjen za Evu Angelinu, takođe zvezdu filmova za odrasle.

Verovatno najpoznatiji spoj fudbala i industrije za odrasle je slučaj Benoa Asu-Ekota. Još dok je igrao u Totenhemu, izrazio je želju da glumi u filmovima sa oznakom 18+. Hari Redknap odgovorio ga je od toga dok je bio u Engleskoj, ali je Ekoto dve godine kasnije snimio svoj prvi film.