AKTUELNO

Velika tragedija!

Kevin Klark (32) je tragično preminuo u saobraćajnoj nesreći. On je vozio bicikl u Čikagu kada je na njega naleteo automobil i smrtno ga povredio. 

On je najpoznatiji po ulozi Fredija Džonsa u filmu Škola roka iz 2003. godine sa Džekom Blekom u glavnoj ulozi. Ekipa iz tog filma se okupila i 2018. godine.Prema američkim medijima, bivši glumac vozio je bicikl na severozapadnoj strani Čikaga rano u sredu ujutro, kada ga je vozač udario u automobilu marke Hjundai Sonati.

Foto: Printscreen YouTube/School of Rock Clips

Prema navodima policije, dvadesetogodišnjakinja je upravljala automobilom koji je glumca udario i ubio. Žena nije uhapšena, ali će morati da se pojavi pred sudom i odgovara.

Prema izveštaju medicinskog ispitivača okruga Kuk, Klark je prebačen u bolnicu, ali je proglašen mrtvim. Njegova sestra je rekla da se Klark vraćao kući u vreme nesreće.

Foto: Printscreen YouTube/ 22 Vision

Rođen kao Kevin Aleksander Klark u Hajland Parku u državi Ilinoj, glumac je počeo da svira bubnjeve od treće godine i glumu je zamenio bubnjevima, odnosno počeo je da se bavi muzikom profesionalno.

Autor: M.K.