AKTUELNO

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da ima veliku zelju da se dokaže u voljenom klubu i da sa nestrpljenjem čeka početak rada.

Stanković je danas promovisan na stadionu "Rajko Mitić" kao naslednik Vladana Milojevića, a potpisao je ugovor na dve i po godine.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Crvena zvezda me je pre 22 godina poslala u jednu misiju, da se vratim jednog dana. Sada da nasledim veliko ime, zvezdaša Miloja... Za 20 godina u fudbalu nisam video nigde da se tako dočekuju dva trenera. Kažete nemam iskustva, a od njega sam dobio za ta dva sata za ceo život - rekao je Stanković pred rekordno velikim brojem predstavnika medija i navijača u Medija centru stadiona.

On se zahvalio Milojeviću na tome što mu je, kako kaže, utabao stazu.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Otišao je kao gospodin i veliki pobednik. Ja obećavam da ću se kao lav boriti - naveo je on.

On je napomenuo da će stručni štab biti kompletiran do Nove godine, iako je sve poznato, osim kondicionog trenera.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Jedva čekam prvi sastanak sa igračima i prvi trening - naveo je Stanković, koji je o novom poslu razgovarao sa Murinjom i Mihajlovićem.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Imamo grupu Tripleta, u kojoj smo mi iz Interove generacije 2010. Žoze je pao u nesvest kada je čuo da dolazim u Zvezdu. Poželeo mi je sreću. I sa mentorom i kumom Mihom sam razgovarao - dodao je on.

#Dejan Stanković

'