AKTUELNO

Svadba u Gradačcu, prerasla je u pravu noćnu moru.

Mediji su preneli da je veselje prekinuto i da su se mladenci, Edin Huseljić (23) iz Gradačca i njegova izabranica Elda Mujčin iz Odžaka, posvađali zbog novca.

Mlada se iste večeri vratila svojoj kući, a mediji pišu da je mladoženja ostao ponižen pred svim zvanicama. Pojedini gosti su rekli da je mlada pokušala da pobegne sa parama, ali da su uspeli da je spreče.

- Jako mi je smešno sve! Nije za žaljenje, a nije ni za plakanje, nego samo za smejanje! Ovako, ako baš neke interesuje istina, ja sam demanti dala, a ovo je moja verzija priče. Mene uopšte nisu kontaktirali ni pitali za istinu, a istina je sledeća.

Ja nikakve pare nisam pokupila, niti pokušala da pokupim, ja pare nisam ni videla kako treba jer kako znate posle kafe ide kuma i još jedna sa poslužavnikom i tu se pare stavljaju, ja kafu delim.

Posle podele ide se da se skupljaju pare. Tu smo bili mladoženja, kuma i ja, da bi došao mladoženjin otac i uzeo pare, kao njemu ide to, ja se naljutila jer nam je zapravo čitavu svadbu isplanirao on i njegova žena, nisu mi dopustili da svoju svadbu isplaniram, mešali su se, nakon čega sam odmah izašla i zalupila vratima.

Onda sam ušla nazad u restoran i sela (što znači da sam ukrala pare, ne bi se vratila ponovo ma svadbu) - rekla je Elda.

- Sedela sam još unutra kada je njegov otac pijan rekao da ja nisam nikakav k*rac i da idem slobodno jer nisam vredna tih para.

Naravno izašla sam iz restorana, sedela ispred još jedan sat za šta imam svedoke gde je i mladoženjina strana bila prisutna. Priča je dakle izmišljena samo iz razloga jer tu nije bilo dovoljno para kako bi se platili troškovi svadbe pa su na mene sve svalili kako bi se ogradili od sramote - kaže mlada.

Ona ističe da je trudna završila u hitnoj pomoći, a da se mladoženja vratio za sto gde je nastavio da pije, pod izgovorom "šta on tu može".

- Kredit sam ja podigla za šta imam i dokaz, sredila sam sprat gde smo trebali da živimo, a ne on. Iskoristio me i šutnuo! Sad će sve ići preko suda, ja da sam kriva ne bih ga tužila, hvala i lep pozdrav svima - rekla je Elda.

#Mlada

'