AKTUELNO

Ako vam se preminula voljena osoba javi u snu, dobro slušajte šta vam govori.

Svako od nas je izgubio osobu koju je voleo, bilo da se radi o članu porodice ili veoma bliskom prijatelju. U tim najtežim periodima života nikada nije lako, ali da li i vi spadate u grupu judi kojima se nakon sahrane dragis osoba događaju neke čudne stvari? ukoliko je odgovor potvrdan, jeste li sr zapitali zašto vam se događaju takve neobjašnjive stvari - nestaju vam stvari ili imate osećaj kako da vas neko gleda, a nikoga nema?

Jedan od najpoznatijih svetskih vidovnjaka i spiritualnih medija Džejms Van Praf, objašnjava da možda neko ko je umro, a voleli ste ga, pokušava da se približi i komunicira sa vama!

"Preminuli pokušavaju da se povežu sa nama svaki dan. Ali, za primanje vođstva i utehe od njih moramo da budemo otvoreni i svesni znakova koje nam šalju. Kad se ja povežem sa dušama preminulih, jedna od najvažnijih utešnih poruka koju šalju jeste ta da su i dalje sa nama, da je smrt samo iluzija", kaže Praf.

On otkriva neke od znakova da su preminuli koje ste voleli u vašoj blizini i da žele nešto da vam poruče:

Foto: Pixabay.com

1. Osećate njihov specifičan miris

To je najjača veza sa njima. To je miris po kojem ih najviše pamtite, na primer, parfem, neka hrana, miris duvana...

2. Dolaze vam u snove

Snovi su vrlo realni, a u njima pokušavaju nešto jasno da vam poruče. Slušajte šta vam govore.

3. Stvari vam neobjašnjivo nestaju

To je onaj osećaj kada ste potpuno sigurni da ste neku stvar ostavili na određenom mestu, a tamo je nema. Može da se radi o tome da pokojnik pokušava da vam pokaže da je pored vas ili želi da se našali sa vama.

4. "Božje slučajnosti"

Tu se radi o neobjašnjivim i neverovatnim slučajnostima koje Praf naziva "Božjim slučajnostima". One mogu biti odgovor na vašu molitvu.

Foto: Pixabay.com

5. Osećate da vas neko gleda, da je pored vas

Tu se može raditi o povetarcu koji kao da dolazi od nikuda, zatim o posebnoj energiji koju odjednom osetite u prostoriji ili nagloj težini na krevetu (kao da je neko seo pored vas). Može vam se dogoditi i da se naglo probudite u tačno vreme kada je voljena osoba umrla.

6. Nailazite na ljude koji liče na pokojnika

I to baš u trenutku kada ste razmišljali ili pričali o njemu. To je još jedan znak kojim vam šalje poruku da je uz vas i da ne brinete.

#Smrt

#duhovi

'