AKTUELNO

Mladi slovenački bend JOKER OUT za samo par sati rasprodao je koncerte u beogradskom Domu omladine i Ljubljani, a za svirku u zagrebačkoj Tvornici kulture ostalo je još svega trećina kapaciteta.

S obzirom da je planirano da u Beogradu bude održan samo jedan koncert 27. novembra, momci su odlučili da dan ranije posete i Novi Sad, gde će takođe biti održan samo jedan koncert 26. novembra u SKCNS Fabrika.

Pretprodaja ulaznica počinje u četvrtak 10. oktobra u 10h preko Openstage profila Jokera, a prvi će moći da kupe karte fanovi koji zaprate profil benda. Ukoliko bude ostalo ulaznica prodaja će se nastaviti istog dana od 12h na prodajnim mestima i online platformi gigstix.rs.

Foto: Primoz Lukezic

Regionalnoj turneji dodati su koncerti u još četiri grada i još jedan datum u ljubljanskoj Cvetličarni, a nakon jakog starta bend poručuje: „Ovo je bilo BRZO! Hvala Ljubljana, Beograd i Zagreb, impresionirali ste nas! Maribor, Beč, Novi Sad, Skoplje – ne brinite, stižemo i kod vas! Donosimo nove pjesme koje tek trebate naučiti i sve stare koje jako dobro znate. Vidimo se ubrzo“.

Joker Out je dokazao da je prošle i ove godine jedan od najtraženijih mladih bendova u Srbiji, ali i u regionu i Evropi. Neki od najzapaženijih nastupa prošle godine su bili dupli rasprodati koncerti u Beogradu i Novom Sadu, a i ove godine interesovanje ne jenjava.

Foto: Ursa Premik

Početak oktobra je obeležilo objavljivanje novog singla »Bluza« koji je već postao veliki hit sa preko 400.000 slušanja na streaming platformama. Nova pesma je nastavak odličnog niza započetog s pesmom »Šta bih ja«, kojom je bend najavio novo poglavlje u karijeri. Joker Out do sada su objavili dva izuzetno uspešna albuma »Umazane misli« i »Demoni«, a 15. novembra diskografiji će se pridružiti još jedan, za sada neimenovan, album.

Njihovi koncerti odišu eksplozivnim gruvom i šarmantnim melodijama koje fanovi strastveno pevaju. Neverovatna energija, unikatan vizuelni identitet i moćna muzika u Sloveniji su im doneli dve uzastopne nagrade za izvođača godine, nagradu za pesmu godine, a prošle godine su svoju zemlju predstavljali na izboru za Pesmu Evrovizije.

JOKER OUT:

OFFICIAL WEB: https://jokeroutband.com

INSTAGRAM: www.instagram.com/joker_out_official

TIK TOK: www.tiktok.com/@jokeroutofficial

YOUTUBE: www.youtube.com/@jokeroutofficial

FACEBOOK: www.facebook.com/jokerout