AKTUELNO

Trudna mama koja je ušla u supermarket da kupi potrepštine za domaćinstvo izašla je sa nečim čemu se još uvek nije nadala - svojom bebom.

Lauren Evings, porodila se četiri nedelje ranije i uz pomoć osoblja supermarketa rodila Edvarda od 2700 grama.

27-godišnjakinja iz Tivertona, probudila se u ponedeljak sa nekim bolom, ali je pretpostavila da su to lažni porođajni bolovi.

Nakon što je svoje najstarije dete ostavila u školi, uradila je ono što je planirala, a to je da ode u lokalni supermarket u gradu da pokupi paracetamol i hranu za mačke.

Međutim, pre nego što je čak i kročila u radnju, njoj je pukao vodenjak.

Odjurila je do toaleta za osobe sa invaliditetom u prodavnici da se očisti i pozove svog partnera da krene iz kuće i da je pokupi.

Ali stvari su se odvijale mnogo brže nego što se očekivalo. Nazvala je mamu i tetku, koje su pozvale hitnu pomoć i prodavnicu da joj brzo pomognu.

Član osoblja ju je ubrzo pronašao u toaletu za invalide.

Loren je rekla: "Ušla sam u toalet za invalide i pet ili 10 minuta kasnije osetila sam jak pritisak dole pa sam pozvala mamu."

'Pozvala je hitnu jer sam imala toliko bolova. Moja tetka, koja je bila sa njom u to vreme, pozvala je Teska Tivertona da pokuša da nađe nekoga da dođe i pomogne mi."

„Bila sam na telefonu oko 10 minuta, a onda je pet minuta kasnije ušla Lisa, koja radi tu, a zatim sam dva minuta kasnije čučnula i on je počeo da izlazi.Dva minuta kasnije rodila sam posteljicu, a 15-ak minuta kasnije stigla je bolničarka."

„Ušala sam u 9:10, a on se rodio u 9:40. Bilo je veoma brzo, posebno zato što su moje dvoje prethodne dece rodilo carskim rezom i ovo je bio moj prvi prirodni porođaj, tako da nisam imala nikakvo ublažavanje bolova ili bilo šta drugo."

Loren kaže da su ona i beba Edvard imali neke testove, ali da su sada dobro.

Ona je nastavila: „Bilo je malo užurbano i tek smo jutros izašli jer su doktori bili pomalo zabrinuti da ima šum na srcu.Ali osim toga, sasvim je u redu. Tehnički je poranio četiri nedelje"

Loren se zahvalila osoblju ovog supermarketa, rekavši da su bili "fantastični".

Nastavila je: "Osoblje je bilo u šoku i zaista uzbuđeno. Imamo nekoliko prijatelja koji tamo rade i pričali su o tome ceo dan."