AKTUELNO

Audio verzija pesme “Veruj mi” na YouTube-u već ima skoro 850.000 pregleda, a danas grupa S.A.R.S. objavljuje i spot za ovu pesmu. Pesma je veoma slušana na radio stanicama i nalazi se u vrhu top lista.

“Pesma je tokom leta postala veliki hit i publika je peva zajedno sa nama na koncertima, zato smo odlučili da snimimo i spot koji će na najbolji način preneti osnovnu poruku pesme – potrebna nam je samo iskrena ljubav i sve ostale stvari su nebitne naspram nje. Spot je režirao američki reditelj Mark Nava, na osnovu čije ideje je i snimljen. U spotu se ne pojavljuju članovi benda, već smo prepustili da ovu ljubavnu priču ispričaju oni koji je najiskrenije i bezrezervno pružaju, a to su deca. Naši mali glumci su to odlično uradili!” kaže Žarko Kovačević – Žare i dodaje da je on komponovao pesmu, a tekst je napisao sa svojim bratom Draganom.

Foto: Promo

“Ova pesma, kao i ceo novi album “Glava”, je rezultat timskog rada celog benda, koji pesmama daje konačan oblik. Dosta nam je pomogao i naš bivši saksofonista/trombonista Petar Milanović, koji je i producent novog albuma, a u planu je ekranizacija još nekih pesama sa novog albuma. Najbitnije je da su pesme dobre, a spot je tu samo da začini celu priču” rekao je Žare.

Na sedmom po redu studijskom albumu “Glava” nalazi se osam novih i tri pesme koje su objavljene kao singlovi “Živim na Balkanu”, “Teško je” i “Ljubav umire”. Pesme koje odslikavaju trenutna razmišljanja i turbulentna emotivna stanja kroz koja su prolazili u prethodnom periodu. Osim ljubavi, u pesmama se, kao i do sada, bave i socijalno angažovanim temama, a album je za sada objavljen na You Tube kanalu benda.

Foto: Promo

Grupa S.A.R.S. je već godinama neprikosnovena regionalna koncertna atrakcija i jedan je od vodećih srpskih bendova po broju nastupa u Evropi i to ne samo na festivalima, već i kada su u pitanju samostalni koncerti. Veoma su popularni na celoj teritoriji bivše Jugoslavije, a ovog leta su pored brojnih nastupa na festivalima, održali i velike solističke koncerte u Bugarskoj, Češkoj i Rumuniji. Pored mnogih hitova sa prethodnih šest albuma, njihovu dosadašnju karijeru su obeležile pesme “Buđav lebac”, “Perspektiva” i “Lutka”, a u niz najvećih hitova će se svakako upisati i pesma “Veruj mi”.

#S.A.R.S.

'