AKTUELNO

Dve dame ukrstile su glasove i napravile pesmu koja je već postala slušana.

Stihovi duetske pesme Goce Tržan i Rialde već se pevaju širom regiona, a sada je stigao i spot za njihov zajednički singl "Bezimeni". Video obiluje brojnim intrigantnim scenama, pa se Goca i Rialda mogu videti u ulogama vamp dama i seksi zavodnica, a u centru njihove pažnje je zgodan mladić, koji se zove Raša, baš kao i Gocin suprug.

Muziku i tekst pesme potpisuje poznati kompozitor i tekstopisac Aleksandra Milutinović, koja je i inicijator saradnje ove dve pevačice.

Foto: Promo

Bezimeni je jaka, ali ipak emotivna ženska pesma. Spoj Rijalde i Goce je kao energetska bomba, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Gocin upečatljiv vokal i Rijaldina specifična boja glasa, sjajno su se uklopili - kaže Aleksandra.

Foto: Promo

Goca Tržan i Rialda su očigledno dobitna kombinacija za ovu pesmu, a mlada bosanska zvezda kaže da je uživala u saradnji sa starijom koleginicom.

Foto: Promo

Za pesmu mogu da kažem da je opasna i puna energije, što mi se baš sviđa. Aleksandra je sve sjajno upakovala, oslanjajući se na Gocin i moj temperament. Samo snimanje spota prošlo je fantastično, pre svega zahvaljujući Gocinoj divnoj energiji - otkriva mlada pevačica Rialda, koju je publika u Srbiji upoznala kroz pesme "Ludnica" i "Ljubav od baruta".

U spotu je Goca Tržan promenila nekoliko odevnih kombinacija, a kada nije na sceni, ona bira jednostavniju garderobu, a otkrila je i da je ona glavni stilista suprugu Raši.

Foto: Promo

Foto: Promo

Kada nisam na bini, živim poput najobičnije žene koja sa svojim partnerom ide i u kupovinu i u nabavku. Raša i ja volimo sličan stil odevanja, a neretko sasvim slučajno skoro u potpunosti umemo da uskladimo stajling – kaže pevačica koja je zajedno sa Rašom šoping obavila u radnji popularnog brenda „Funky buddha“.

Foto: Promo

Pročitajte još: KALINIĆ I AMIDŽIĆ PREDLOŽILI AFRICI I NIKOLIJI ČETVORKU: Evo kako su one reagovale! (FOTO)

Autor: J. V.

#Goca Tržan

#pevačica

#spot

'