AKTUELNO

'Vetar nam donese grip iz Konga, Milisava iz Stepojevca i tri padobranca sa Novog Zelanda.'

Nakon dolaska hladnog vremena, ubrzo je u Srbiju i stigla košava koja čini da temperatura deluje niže nego što zaista jeste. Dok su meteorolozi za nedelju i ponedaljak najavili da će u delovima Vojvodine košava dostizati udare olujne jačine, jedan Banaćanin na statusu na Fejsbuku dao je svoje viđenje vetra.

Naime, Nebojšu od Zrenjanina, kako mu stoji ime na ovoj društvenoj mreži, čini se da je iznervirala rečenica da neko voli "vetar u kosi" i odlučio je napiše svoje razloge zbog čega je protiv.

Prenosimo vam status Nebojše od Zrenjanina. 

Foto: Printscreen Facebook

- Kad mi neko kaže "vetar u kosi, a ti dodaš gas!", ja se automatski distanciram od tih osoba! Brataš ja sam iz Banata, ovde je vetar počeo da duva kad je zemlja bila užarena lopta i nije prestao do danas. Pogotovo mi je drag zimi kad na minus prođe kroz kosti ponese jetru, jedno plućno krilo, depilira te kompletno i ubije prva tri sloja ćelija na koži. Ovde duva iz zidova bre, ovde kad otpušiš čep od kade opi*di te promaja! A kad malko podivlja, ondak svi idemo u istom pravcu , i ptice i najlon kese i babe, deca, kere, biciklisti, ko 'oće i ko mora . Donese nam pesak iz Sahare pa svi budemo žuti, ujutro kad ustanem od komšija pomislim da su pokemoni ili da nas je napao Japan. Donese nam grip iz Konga, Milisava iz Stepojevca i tri padobranca sa Novog Zelanda. Pa kad ti uđe u uvo a izađe na levu patiku, tada svi imamo afro frizure. Imaš frizuru kao da si izgubio opkladu pa moraš takav kroz grad tri dana! Dakle, je*o te vetar u kosi , kupi fen!

Mnoge korisnike Fejsbuka status je nasmejao, a oni koji žive u ovom delu Srbije složili su se sa njim. 

#Fejsbuk

#Vetar

'