AKTUELNO

Iako naizgled redovna i obična projekcija domaćeg filma 'Ekipa', publika u sali jednog beogradskog bioskopa sinoć je bila istinski iznenađena!

Nakon projekcije prisutnima se poklonio deo ekipe filma među kojima je bio i jedan od najomiljenijih domaćih glumaca Srđan Žika Todorović, čija je uloga Hadžija - sportskog menadžera i rođaka fudbalske zvezde Zdravka (Rade Ćosić) jedna od glavnih  u filmu. Publika je aplauzom pozdravila i golmana Filipa Kljajića, kao i fudbalera Miroslava Vulićevića.

Foto: Promo

Foto: Promo

Glumci su nakon projekcije podelili sa publikom zanimljivosti vezane za snimanje filma "Ekipa" koji je između ostalog realizovan na dva prava derbija i sve što se događalo na tim utakmicama autentično je prenešeno na sam film, a akteri su u toku snimanja igrali sa kamerama na glavi. 

Foto: Promo

Foto: Promo

- Tolika je bila gužva da sam stigao na snimanje tek kada se derbi završio. Ušao sam na potpuno prazan stadion gde sam zatekao samo poslednje, najvatrenije navijače - podelio je sa prisutnima glumac Todorović. Neposredno nakon bioskopske projekcije dobio je i sam potvrdu o kvalitetu filma kada je u taksi prevozu, koji je podelio zajedno sa još dvoje ljudi, čuo komentare da je film odličan!

Foto: Promo

"Ekipa" je premijerno prikazana u Sava Centru i za samo sedam dana u Srbiji ju je pogledalo skoro 30.000 gledalaca.

Atmosferu od sinoć možete pogledati u videu koji sledi:

#Srđan Žika Todorović

#film Ekipa

'