AKTUELNO

Kombank dvorana sutra će okupiti domaće fanove i ljubitelje filma "Deadpool 2", u kome srpski glumac Stefan Kapičić tumači lik Kolosusa.

On će na specijalnu projekciju filma u Kombank dvorani, koja počinje u četvrtak 17. maja u 20 sati, stići pravo sa premijere u Njujorku.

Kapičić, koji već nekoliko godina gradi sve uspešniju karijeru u Holivudu, dobio je još jednu značajnu ulogu zahvaljujući kojoj će ga publika gledati na malim ekranima širom sveta – u četvrtoj sezoni spin-offa čuvenog ostvarenja Breaking Bad, odnosno u seriji Better call Saul!

Foto: Promo

Podsetimo, glumačku ekipu nastavka čuvenog filma "Deadpool" rađenog po istoimenom stripu, čine Rajan Rejnolds, Morena Bakarin, Džoš Brolin, Stefan Kapičić, Brajana Hildebrand, T.Dž. Miler, Edi Marsan, Zazi Bits, Lesli Ugams, Karan Soni i Džulian Denison.

Scenario potpisuju Ret Ris i Pol Vrenik, scenaristi prvog „Deadpool“ filma. Rajan Rejnolds se ovog puta našao i u ulozi koscenariste i producenta filma.

Foto: Promo

Pošto je preživeo skoro pa smrtonosni goveđi napad, unakaženi radnik kafića (Vejd Vilson) trudi se da ostvari svoj san i postane najzgodniji šanker u Mejberiju, a istovremeno mora da nauči da živi s gubitkom čula za ukus. Ne bi li nekako sebi zabiberio život, a u potrazi za kondenzatorom fluksa, Vejd mora da se bori protiv nindži, jakuza i čopora seksualno agresivnih pasa, putujući po svetu i otkrivajući važnost porodice, prijatelja i ukusa. Ono što će naći jeste dašak avanture i nešto za čime je žudeo, a to je šolja za kafu s titulom “Najbolji ljubavnik na svetu” na njoj.

Posetioci dvorane, imaće jedinstvenu priliku da "Deadpool2" pogledaju u Velikoj sali opremljenoj po poslednjim standardima audio i vizuelnog identiteta.

Zabavni program

Za sve ljubitelje zabave, video igara, super heroja i tehnologija, u holu Kombank dvorane priređujemo bogat zabavni program. „Gameriously“ sa prijateljima u subotu 19. maja od 10 do 20 časova organizuje događaj “Press start: Kombank Dvorana”, kao spoj filmske i virtuelne zabave. Projekciju jednog od najpopularnijeg Marvelovog filma „Deadpool 2“, posetioci će moći da upotpune zabavnim programom VR zone koji će činiti: mini turniri 1na1 CS:GO, LOL, World of Tanks, Fifa, Clash Royale. Ljubitelje akcionih figura očekuje druženje sa cosplay super herojima, kao i selfie time za sve raspoložene. Takođe, za sve zaljubljenike u sličice Panini Fifa World Cup 2018 albuma, organizujemo zamenu na samom eventu, na trgu ispred Kombank Dvorane.

#Kombank dvorana

#Stefan Kapičić

'