AKTUELNO

U okviru projekta "Square affair" postavljena je nova gradska umetnička minijatura na Cvetnom trgu, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić.

Kako je navedeno u saopštenju Gradske uprave, kombinujući tradicionalni materijal sa modernim dizajnom i izrazom, "Square affair" je izradio pločice za renoviranje velikog zida na Cvetnom trgu, dajući tom mestu novu dozu modernog šarma.

Projektom 'Cvetni trg' podržavamo umetnost novih generacija koje na ovaj način izražavaju svoju individualnost i karakter. 'Cvetni trg' je samo jedan od projekata koje smo dogovorili u okviru 'Square affair' i Beograda. Dogovorena je izrada murala koji će krasiti jedan od najprometnijih prolaza u centru grada - rekao je Vesić i dodao da je umetnička minijatura na Cvetnom trgu postavljena prošle nedelje.

Foto: Grad Beograd

Foto: Grad Beograd

Vesić je istakao da će Grad Beograd podržavati sve talentovane mlade ljude u iskazivanju ličnog stava kroz kreativne umetničke izraze.

Foto: Grad Beograd

- Nastavićemo sa ulepšavanjem Beograda izradom i dekoracijom stepeništa, klupa i fasada na značajnim i veoma posećenim mestima. Za to nam trebaju partneri, umetnici i kompanije koje žele da ulože u uređenje našeg grada. Zato smo zahvalni kompaniji 'Keramika Kanjiža' na tome što radi sa nama na uređenju Beograda - dodao je gradski menadžer.

Pročitajte još: EVO KOLIKO GODINA IMA PROSEČAN STUDENT U SRBIJI, KOLIKO TROŠI I SA KIM ŽIVI

#Beograd

#Goran Vesić

'