AKTUELNO

Kako je najavio za Pink, gradski menadžer Goran Vesić, počela je rekonstrukcija glavnih gradskih ulica u Beogradu, koja će trajati četiri meseca u četiri faze.

Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića samo je jedna od gradskih ulica u koju se nije ulagalo u prethodnim godinama.

- Vrednost radova je 100 miliona dinara samo za put, ne računajući vodovod. Radićemo za četiri meseca u četiri faze, ono je prva faza od Neznanog junaka do Mihajla Avramovića, u prvih mesec dana, zatim u drugoj fazi od Mihajla Avramovića do Dedinjske , zatim i druge dve trake - rekao je gradski menadžer Goran Vesić.Kako kaže, pored toga radiće i nove trotoare, a takođe će postaviti i nove vodovodne cevi, koje će biti bolje i kvalitetnije.

- Radimo kompletnu rekonstrukciju. Krenuli smo u rekonstrukciju glavnih gradskih ulica. Da bi se radilo kako treba morate da imate tri sloja asfalta. Preko kaldrme su stavljali samo jedan sloj asfalta i te ulice su propadale. Mi radimo kompletnu zamenu i trajaće preko 20 godina. Sada plaćamo posledicu ovako loših radova - rekao je Vesić.

On je najavio da će radovi skidanja asfalta i podloge trajati 24 sata. A kada budu postavljali slivnike i kolovoze tada će raditi od 6 ujutru do 22 sata.- To ćemo i ubuduće raditi, kako bi u najkraćem mogućem roku završili radove. U neposrednoj blizini, ovde, očekuje nas rekonstrukcija Bulevara oslobođenja, izlazimo sa jednim planom rekonstrukcije glavnih gradskih saobraćajnica. Ovaj posao ćemo raditi kako treba na zadovoljstvo građana - rekao je Vesić.

Pročitajte još: Stefanović sa ambasadorom Koreje: Sajber bezbednost predstavlja veliko pitanje za svaku zemlju u svetu (FOTO)

#Beograd

#Goran Vesić

#Rekonstrukcija

#Stanje na putevima

'