AKTUELNO

Direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović dočekao je jutros ispred Palate Mitrović zvanično najstarije drvo u Evropi koje je nedavno pazario u Italiji, a nakon toga, on se uputio ka Rimu zbog veoma važnog zadatka.

Direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović je putem društvene mreže Instagram obavestio svoje pratioce kako je u Rim došao radi sastanka sa jednom vatikanskom art galerijom zbog posebnog predmeta koji je pre oko 1100 godina pripadao Srbiji.

Namera Mitrovića je da pomenuti predmet vrati u "svoje gnezdo", a kako je naveo - za to ima velike šanse.

- Stigo na sat vremena do Rima, pa se kamufliharah u ozbiljnijeg nego sto jesam, da ispregovaram sa jednom manje poznatom Vatikanskom art galerijom, da jedan veoma poseban predmet, koji je oko pre 1100 godina pripadao Srbiji, prodaju u neposrednoj pogodbi i da ga ne stavljaju na aukciju, mislim da nije mala šansa, znaću u sledeći utorak, jer mi je jako važan za Hram Svetog Žeksa pa mi se malo i žuri! Već sam krenuo nazad za Bg jer me tamo čeka Rumunska delegacija koja hoće naše dronove a čim završim Odeon, pa posle Odeona, City, City club, Nikad Izvini, Kursadžije i sve druge zaboravljene tv formate koje oživljavam na Narodnoj tv! - napisao je Mitrović na Instagramu.

Podsećamo, Mitrović je ranije najavio da nas povodom proslave 30. rođendana Pinka očekuju velika iznenađenja, a među njima i specijalni gosti kao što su Boney M, Ricchi E Poveri, Gino Vannelli, Voca People, Abba Waterloo ali i još mnogo drugih poznatih svetskih zvezda koje će uveličati veliko slavlje povodom godišnjice Pinka.

Autor: Dubravka Bošković