AKTUELNO

Direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović, oglasio se fenomenalnim video snimkom na kome je prikazao zvanično najstarije drvo u Evropi, a koje će se uskoro, zahvaljujući njemu naći u našoj zemlji.

Mitrović se, naime, nalazi u Italiji, gde je od juče postao zvanično i vlasnik najstarije masline u Evropi, a koju želi da donese u Srbiju i presadi u dvorište 'Hrama Svetog Žeksa, njegovoj novoj porodičnoj kući.

- Zvanično najstarije drvo u Evropi, ova maslina stara 1044 godine, koja se trenutno nalazi u Italiji, od juče je i zvanično postala vlasništvo Željka Mitrovića. Ovako zvuči vest objavljena na specijalizovanim portalima koji se bave “biljnim svetom”. Drvo će biti transportovano specijalnim transportom i presađeno u dvorište “Hrama Svetog Žeksa” pored stotinak drugih stabala koja su već stigla sa različitih krajeva sveta! E sad pitanje, ko je u Evropi investirao više kao privatno lice u biljni svet i zeleni eko sistem, tačan odgovor je “NIKO” P.S. Za strane i domaće turiste, biće dozvoljeno slikanje Žeksovog drveta!

Podsetimo, Mitrović je ranije najavio da gradi novi porodični zamak, 'Hram Svetog Žeksa' gigantsku građevinu u kojoj će se obavljati različite aktivnosti, a pre svega dobrotvorni balovi, od koje će se skupiti sredstva za pomoć bolesnoj deci i deci bez roditeljskog staranja.

Autor: Aleksandra Aras