AKTUELNO

Ljubica Njegomir Živić, kćerka legendarne pevačice Merime Njegomir, nasledila je ne samo majčin talenat za umetnost, već i ljubav prema kulinarstvu.

Ljubica je poznata po svojoj veštini u pravljenju torti koje su postale nezaobilazni deo proslava i svečanosti širom Srbije. Njene torte su prava umetnička dela, kako po izgledu, tako i po ukusu, i nose posebno ime – Njegomir torte.

Tradicija i ljubav prema kulinarstvu

Foto: Instagram.com/njegomir.torte

Ljubica je odrasla u domaćinstvu gde je hrana uvek imala posebno mesto. Od malih nogu je razvila sopstvenu strast prema pravljenju slatjkiša. U početku je eksperimentisala, dok nije uspela da sa svojom prepoznatljivom teksturom dospe do srca svih sladokusaca.

Njene torte odlikuju se savršenom kombinacijom tradicionalnih recepata i modernih tehnika, što ih čini posebnim i jedinstvenim.

Kvalitet sastojaka i pažnja na detalje

Njegomir torte su prepoznatljive po svom vrhunskom kvalittetu. Ljubica koristi samo najfinije sastojke, pažljivo birane kako bi svaka torta bila ukusna i vizuelno impresivna. Voće, čokolada, orašasti plodovi i svi ostali sastojci su uvek sveži i prirodni, što garantuje izvanredan ukus.

Foto: Instagram.com/njegomir.torte

Osim što su izuzetno ukusne, Njegomir torte su i prava vizuelna remek-dela. Ljubica se posvećuje svakom detalju, od savršeno oblikovanih cvetova, figura… od fondfana do prelepih boja i tekstura. Svaka torta je unikatna i prilagođena željama slavljenika, što je čini savršenim poklonom za svaku priliku.

Personalizovane torte za svaku priliku

Bez obzira na to da li je u pitanju dečiji rođendan, venčanje, godišnjica ili neka druga posebna prilika, Njegomir torte su uvek pravi izbor. Ljubica sarađuje sa svojim klijentima kako bi razumela njihove želje i ideje, te svaka torta postaje personalizovana i specijalna. Praktično sve što zamislite torta od Ljubice će biti pravo remek delo kojim će svi biti oduševljeni.

Foto: Instagram.com/njegomir.torte

Ljubica Njegomir Živić svojim radom gradi sopstvenu tradiciju u svetu kulinarstva. Njene torte su simbol ljubavi, posvećenosti i umetničkog izraza, a svakom svojom kreacijom unosi radost i toplinu u domove svojih klijenata.

Za sve one koji žele da njihova proslava bude nerzaboravna, Ljubica i njene Njegomir torte su pravi izbor. Uverite se zašto su baš one najlepše rođendanske torte i dozvolite da vam Ljubica svojim slatkim delima ulepša svaki poseban trenutak.

Autor: Snežana Milovanov