AKTUELNO

Kažem, Milan nije imao razloga da nestane. On nema nikakvih problema na poslu, u braku, uopšte u životu, ispričao je više nego zabrinuti otac Siniša

Potraga za Milanom Đorđevićem se nastavlja u Nišu i okolini, a slika je sve misterioznija jer ovog krupnog čoveka nema od ponedeljka.

Otac Milana Đorđevića, koji je nestao tri dana, demantovao je da su nađeni upaljač i cigarete koji pripadaju njegovom sinu. Siniša Đorđević navodi da ništa nije slutilo da će se njegovom sinu tek tako izgubiti trag.

- Pisali su da sam ja potvrdio da su nađene cigarete i upaljač, ali ja ih nisam imao u rukama niti sam ih video. Cela ova oblast oko Bojaninih voda je pretražena, čak neki gusti delovi još par puta, proširuje se dublje ta istraga. Policija je išla još dalje. Kažem, Milan nije imao razloga da nestane. On nema nikakvih problema na poslu, u braku, uopšte u životu - ispričao je Siniša.

On priča da su u potragu krenuli ne samo Žandarmerija, Gorska služba spasavanja i policajci već i Milanovi drugovi i prijatelji. Ni od njih Kurir nije uspeo da sazna za neki eventualni motiv Milanovog nestanka.

Foto: društvene mreže

Milanov otac Siniša ranije je objasnio da se njegov sin javio negde oko 12 sati na dan nestanka i da mu je automobil, a i on viđeni oko 18.30 sati na Bojaninim vodama. Njegovi prijatelji su preko GPS pronašli da se on tu nalazi i još te noći je krenula pretraga, a obaveštena je i policija.

"Negde popodne me je snaja pozvala i pitala da li znam gde je Milan? Telefon mu je zvonio ali se on nije javljao. Onda sam ga i ja zvao, i majka i drugovi, ali bez uspeha. Pošto voli da planinari odlučili smo da ga tražimo na izletištima oko Niša gde bi mogao da bude.

Onda su videli da Milanov sat pokazuje da je 17 ili 19 kilometara udaljen od grada. Toliko su udaljene Bojanine vode od Niša. Stariji sin i Milanovi drugovi došli su do Bojanih voda i tu pronašli njegova zaključana kola a njega nije bilo", kazao je ranije Siniša.

I njegovi drugovi kažu da je ovaj farmaceut i iskusni planinar nije imao razloga da samoinicijativno nestane. Milan ima dvoje male dece.

Autor: Snežana Milovanov