AKTUELNO

Zlatan Ibrahimović izbegava da priča o privatnom životu, retko se pojavljuje u javnosti sa svojom partnerkom Helen Segar. Njih dvoje su zajedno više od 20 godina, ali nisu u braku. On je ispričao kako ju je zaprosio i da je odbila i da je nije ponovo pitao.

Njih dvoje su u srećnoj vezi, imaju dva sina i čuvaju svoju privatnost. Međutim, ono što malo ko zna jeste da je pre veze sa Helen Ibra bio veren. Bio je u vezi sa devojkom po imenu Mia Olhage. Ona je radila kao konobarica, dok je on u tom periodu bio fudbaler Malmea. Zajednički život započeli su kada je on prešao u Ajaks.

"Bio je stidljiv, ceo dan je sedeo u kafiću kako bi mi pravio društvo. Nisam imala pojma ko je, svideo mi se kao osoba", ispričala je Mia u jednom od intervjua. Nije to dugo trajalo, pošto su se razišli nedugo posle njegovog dolaska u Holandiju.

Razlog za raskid navodno je bila njena želja da se venčaju, umesto toga su raskinuli 2001. godine. "Kada mi je rečeno da bi trebalo da se venčamo kroz godinu dana, prekinuo sam vezu. Nisam je oženio, jer želim u brak da uđem kada to budem želeo, ne zato što je nekome to lepo", otkrio je Ibrahimović jednom prilikom.

Retko je spominjao, ali je u tom periodu u Holandiji bila jedna od tema. Tako je u jednom intervjuu upitan za ljubavni život. "Želim da budem sam, ne želim nikakvu vezu. Da to hoću i dalje bih bio sa Miom", odgovorio je Zlatan tada.

Ona sada živi daleko od očiju javnosti u Švedskoj i ima dvoje dece. Zlatan je sa Helen i njihov ljubavni život takođe je idiličan. Što se njegove karijere tiče posle Malmea i Ajaksa igrao je još za Juventus, Inter, Barselonu, Milan, PSŽ, Mančester junajted i LA Galaksi.

Autor: