AKTUELNO

Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 kada je njena majka otišla da sipa vodu starijem detetu!

Vatrogasno vozilo pod rotacijom stiglo je nešto pr 18 sati ispred kuće kod koje je Danka Ilić (2) poslednji put viđena u utorak popodne.

Naša reporterka koja se nalazi u Banjskom Polju rekla nam je da su vatrogasna kola brzo projurila pored dela u kom se nalaze novinari i da se nalaze ispred kuće gde nešto rade.

Policija i vatrogasne službe tokom celog dana raščišćavaju teren oko kuće u Banjskom polju. Naša reporerka javlja da je kuća kod koje je nestala Danka u jako lošem stanju.

Kuća koju čisti bager, a kod koje je nestala malena Danka Ilić (2), prvo je pretražena specijalnom napravom, saznaje se na licu mesta. Reč je o termovizijskoj kameri.

Dva bagera trenutno se nalaze na terenu oko vikendice Ilića u blizini koje je poslednji put viđena mala Danka za kojom se već treći dan traga.

Kako javljaju reporteri Telegrafa trenutno na iskopavanju terena rade dva bagera zajedno, a kako nezvanično saznajemo, kuća je bila okružena deponijom, pa policija, radi lakše pretrage, čisti ovo područje od đubreta.

- Ruše drveće i sklanjaju otpad jer je oko kuće deponija - javlja reporter sa lica mesta.

Podsteimo, Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 kada je njena majka otišla da sipa vodu starijem detetu. Devojčica je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu.

Danas i juče roditelji su saslušani u policiji u svojstvu svedoka i za sada nisu osumnjičeni.

Ukoliko vidite Danku odmah obavestite policiju ili javite roditeljima na broj 0652816041.