AKTUELNO

Od srca s ljubavlju – pomoć za one kojima je potrebna

Foto: Meridian/Stefan Todorović

Zdravlje je najveći dar koji se dobija rođenjem, nenadoknadiv resurs za obavljanje svihmentalnih i fizičkih sposobnosti. Prema njemu se treba odnositi sa posebnom pažnjom,iz razloga što očuvanjem fizičkog i mentalnog zdravlja doprinosimo boljemfunkcionisanju vlastitog organizma, a time i društva u celini.

Foto: Meridian/Stefan Todorović

Dostupnost zdravstvene zaštite, bez obzira da li se radi o malim ili velikim institucijamamora biti podjednako dostupan svim građanima Srbije, nezavisno od njihovogsocijalnog položaja ili materijalnih mogućnosti. Vođeni ambicijom solidarnosti da svi našigrađani imaju ravnopravan medicinski tretman, Meridian fondacija je i ove godinenastavila svoju dosadašnju praksu pružanja podrške javnom zdravstvenom imedicinskom sistemu Republike Srbije.

Foto: Meridian/Stefan Todorović

Unapređenjem javnog zdravstvenog sistema i pružanjem adekvatne pomoći upoboljšanju uslova za rad medicinskih radnika, Meridian fondacija je investiranjem ujavni zdravstveni sistem naše zemlje nizom akcija donirala pomoć u višemilionskojvrednosti, opremajući medicinske ustanove u preko 60 gradova i opština širom zemlje.

Autor: