AKTUELNO

Direktor i vlasnik Pink Media Grupe, Željko Mitrović, objavio je dva nova video snimka na svom Instagram profilu!

Mitrović je prvo podelio snimak sa nastupa Olivera Mandića, koji je dobio ovacije u klubu Zappa Baza, a za koga je Željko ekskluzivno otkrio da je na finalnim dogovorima o njegovom učešću u autorskoj predstavi Licifer, koja će uskoro otvoriti Teatar Odeon.

Ovaj naš srpski Frank Sinatra, poznatiji kao Oliver Mandic, sinoć na finalnim dogovorima o njegovom učešću u mojoj autorskoj predstavi Licifer, koja će uskoro otvoriti Teatar Odeon, našao je i dodatne energije i snage da u klubu Zappa osvoji ne samo sve simpatije prisutnih već i da dobije ozbiljne ovacije! -stoji u Željkovoj objavi.

Nedugo zatim, Mitrović je podelio i jednu zanimljivost koja se desila "iza scene"! Naime, on je, Oliveru dodao mikrofon, a da bi to postigao, morao je da, kao superjunak, "visi" sa ograde.

U prethodnoj objavi ste videli mog prijatelja Olivera koji je dobio ovacije u klubu Zappa, ali da bi se to desilo Spiderman Žex je morao iza scene da stvori uslove za to, jer bend koji je svirao nije imao bežični mikrofon, ali su svakako odličan bend i bez bežičnog mikrofona, tako da je Spiderman Žex pronašao jednostavno rešenje što možete videti u ovoj “behind the scenes” objavi! -napisao je Željko.

Komentari su se samo nizali, a većina njih, vlasnika Pink Media Grupe, nagrađuje za ogromnu hrabrost.

- "Pravi si Spajdermen", "Zna se ko je rešio stvar", Bravo, ma ti si kralj", bili su samo jedni od njih.

Autor: Pink.rs