AKTUELNO

Vlasnik i direktor Pink Media Group Željko Mitrović, objavio je na svom Instagram profilu vest koju su svi sa nestrpljenjem čekali.

Mitrović je naime otkrio datum od kada ćemo moći da uživamo u novom tv kanalu ružičaste imperije.

- Počela je sa radom NARODNA TV, ovaj kanal će svoj kompletan programski koncept implementirati od 5. septembra do 1. oktobra! - naveo je Mitrović i dodao:

- Na programu Narodne tv, gledaoci će od septembra pratiti i, dugo očekivani rijaliti Farmu, kao i veliki broj DOMAĆIH filmova i serija! Već u prvih nekoliko sati emitovanja, kanal Narodna tv, beleži impresivne rezultate!

- Pored domaćeg igranog, filmskog i serijskog programa i nove sezone rijalitija FARMA, gledaoci će biti u prilici da gledaju i nove sezone serijala “Nikad izvini, City, City club, TI-TO, Kursadžije, ali i nekoliko novih verzija “Narodnih veselja” - ističe Mitrović i poručuje:

- Vidimo se na NARODNOJ TV!

Podsetimo, Mitrović je ranije najavio da se povodom proslave 30. rođendana Pinka najavljuju velika iznenađenja, a među njima nalazi se i kompletno nova televizija, NARODNA TV, na kojoj će jedan od nosećih formata biti i “FARMA 8”.

Autor: Aleksandra Aras