AKTUELNO

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Grupe, svojom novom objavom na društevnoj mreži Instagram, napravio je opštu pometnju a sudeći po komentarima podigao je veliku prašinu, kako on to samo ume.

Mitrović je podelio snimak na svom Instagram profilu i otkrio kako je prošla opklada koju je imao sa svojom suprugom, direktorom zabavnog programa TV Pink, Milicom Mitrović.

- Pobedaaaaaa! Dobio sam opkladu, kao ulični svirač u centru Londona za 52 minuta, zaradio sam pred svedocima , sa kojima sam se kladio, tačno 467 funti! I da sam izgubio ne bi bio kraj sveta, ali je ipak malo hladno da bi gologuz radio sklekove na sred Pikadilija! - napisao je Željko.

Podsetimo, direktorka zabavnog programa TV Pink, Milica Mitrović juče je na svom Instagram profilu podelila video Željka Mitrovića, kako svira gitaru na krevetu.

Milica je navela u opisu video snimka, da se ona sa svojim suprugom kladila da će on svirati kao ulični svirač na gitari i za sat vremena zaraditi više od 300 funti.

- I tako…pala je velika opklada. Ovaj moj ludi Žeks veruje da će sutra kao ulični svirač uspeti da za tačno sat vremena zaradi više od 300 funti. Ako ne uspe, moraće na Picadiliju da u kupaćim gaćama da uradi 30 sklekova - napisala je Milica.