AKTUELNO

Prve godine su za upoznavanje, a kasnije mora ozbiljno da se radi na odnosu između partnera, rekao je za TV PINK bračni savetnik Nebojsa Savić.

Savić je rekao da statistika govori da bračni parovi u Srbiji stupaju u brak uglavnom u ranim tridesetim, tako da je u početku sve super, da bi se ozbiljnija kriza razvila tokom vremena.

- Brak je odnos koji ima uspone i padove i normalno je da u prvih 2, 3 godine postoje određeni "zemljotresi". Da bi se razvila ozbiljnija kriza potrebno je vreme. Tako da je to otprilike oko 40 - te godine - rekao je Savić.

Kako kaže, najveći broj ljudi koji traže pomoć u savetovalištu u braku su izmešu 10 i 15 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

- U suštini oni dobro funkcionišu, ali tehnički, ali vremenom se izgubi bliskost između njih i nisu sigurni da li se vole više. Dođe do zapostavljanje međusobnog odnosa - rekao je Savić.

Dragana Radosavljević, autorka heš teg bejbe platforme, rekla je da je platforma njenog naučnog istraživanja.

- Platforma pokriva srpsko govorno područje i proširili smo se za jako kratak period jer ima puno interesenata. Žene se najviše žale na prevare, i to ih navodi najviše da se jave i pošalju svoj video - rekla je Radosavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, oni raskrinkavaju prevare. Dodaje da je to više neka preventiva, ističe da je prevara u partnerskim odnosa prva u razlazima.

- Dešava se da se sve češće dešavaju prevare u smislu novca - rekla je Radosavljević.

Autor: