AKTUELNO

Svi rezultati koji su postignuti prošle godine pokazuju da će ova godina biti još bolja i te rezultate svakako će osetiti i penzioneri, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

- Mi smo uveli pravilo koje nije važilo do 2012. godine. Mi se ne zadužujemo da bismo bilo koga zadovoljili. Želimo da ono što radimo i zaradimo i raspodelimo. Svi rezultati koje smo postigli prošle godine pokazuju da će ova godina biti još bolja i te rezultate svakako će osetiti i penzioneri - rekao je Đorđević.

Plate u javnom sektoru od danas će biti povećane za 10 odsto i za pet odsto u administraciji, a penzije za pet odsto.

Izmene i dopune Zakona o budžetskom sistemu predviđaju da učešće plata i opšteg nivoa države u BDP-u bude sedam odsto, odnosno da učešće penzija u BDP -u bude do 11 odsto.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

#Penzioner

#Zoran Đorđević

'