AKTUELNO

Za pravoslavce, 14. februar predstavlja obeležavanje Svetog Trifuna, zaštitnika vinogradara, dok je za rimokatolike i protestante u pitanju Sveti Valentin - zaštitinik zaljubljenih koji je u svetu poznatiji Dan zaljubljenih.

Astrolog Dušan Cicović je jutros, gostujući u Novom jutru, govorio o ljubavi, kao i novitetima koji čekaju pripadnike 12 znakova horoskopa.

Prošla godina je bila stresna po mnoge, mnogi su bili blokirani, i toga više nema. Osetiće se veliko olakšanje. Danas je harmoničan dan, Venera je u Ribama. U blizini je Neptuna koji donosi zaljubljenost. Danas bi mnogi trebali da budu raspoloženi, da fino komuniciraju - rekao je Cicović.

OVAN,Ovnovi imaju pozitivizam, inicijativu, spremni su na humor i šalu, i gde god da se pojave biće rado prihvaćeni U ljubavi im stoje tajne veze. ,

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

BIK,Oni su iritirani Uranom u znaku, koji donosi uznemirenost, nervozu... Lakše je nego prethodne godine. Malo brinu za finansije. Mogu da krenu u stimulativnu vezu.

BLIZANCI,Imaju potrebu da budu sa partnerom, vrlo su zanimljivi, šarmantni. Ova energija koja sada donosi mogućnost da sretnu ljubav iz prošlosti koja je sudbinski prekinuta.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

RAK,Rakovi imaju opterećenje, zabrinuti su. Imali su kontakt sa nesigurnim osobama, i to im je poljuljalo samopouzdanje. Sada je vreme da dođe do lepših događanja. Rakovi su emotivni i senzualni i kada su opušteni, mogu da dožive vrhunska zadovoljstva

LAV,Lavovi su profesionalno opterećeni i sada okreću svojainteresovanja. Kasnije im dolazi ljubav, i biće jako dobro. Biće burno leto na polju emocija. Dame mogu da očekuju lepe poklone, parfeme, nakit...

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

DEVICE,One su zadovoljne na poslovnom planu, biće pristupačnije drugima. Mogu da očekuju iznenađenje od strane partnera, i da dožive njima nesvojstvene emocije.

VAGA,Kod njih su emocije uvek dominantne, a sada je vrlo kompatibilna energija za njih. Nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Moguće su nove ljubavi, i lepo će se osećati danas.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA,One su okrenute porodičnim problemima, a sada je vreme da se okrenu ljubavi. Mogu da dožive vrlo srećne trenutke.

STRELAC,Njihov period je cela godina, biće raspoloženi, donosiće optimizam, ideje, biće željni avantura i događanja. bez obzira na pol su direktni, pa će doživeti strasna zadovoljstva.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

JARAC,Zadovoljni su jer su rešili neke problee. Biće oduševljeni porodičnim odnosima, kao i prijateljskim. Poželjno je da odu na neki put, da se pomere. Stoji im dosta bliskosti is rećnih trenutaka.

VODOLIJA,Vodolije su iscrpljene fizički i psihološki, i sada je vreme da imaju interesantnu komunikaciju. Puno novih ideja doneće optimizam. Neće žaliti novac da kupuju poklone. U njihove veze se uvukla rutina.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com,

RIBE,Venera je egzaltirana u znaku Riba, tako da će biti prepune emocija, i imaće jednu jako veliku težnju za iskrenom pripadnošću svoga partnera.

Astrolog je za sam kraj poručio da svi znakovi treba da se ugledaju na Blizance, koji su večita deca i sanjari, i da poput njih, treba da se radujemo malim stvarima. On savetuje da život ne treba da gledamo ozbiljno, već da živimo u trenutku.

Autor: