AKTUELNO

Poznati su juče obeležili Dan zaljubljenih.

Romantika, slatka iznenađenja i putovanja obeležili su ovaj praznik kod domaćih javnih ličnosti. Neki su to učinili u tišini, a ima i onih koju su na društvenim mrežama pokazali koliko se vole.

Može se reći da u tome prednjači estrada. Tamara Milutinović, Katarina Grujić, Emir Habibović, Slobodan Radanović, Nadica Ademov, Teodora Džehverović proslavili su ljubav sa svojim partenrima.

Jelena i Slobodan Radanović pored dana zaljubljenih obeležili su i godišnjicu braka. Njih dvoje su se venčali u Manastiru Dubnica pre dve godine na Zlataru. Jelena je juče od prijatelja dobila i poklon, a na mrežama je objavila fotografije sa suprugom. Njihova ljubav je jača iz dana u dan, a sin njihov odnos čini lepšim i srećnijim o čemu često govore u medijima.

Foto: printscreen

Njena koleginica Nadica uživa u bezgraničnoj ljubavi koju joj pruža suprug, pa joj je priredio slatko iznenađenje.

Foto: printscreen

Emir često pokazuje koliko voli i poštuje svoju lepšu polovinu Tamaru Selimović, a juče su izdvojili vreme samo za sebe.

Foto: printscreen

Katarina Grujić je otputovala sa naslednicom Katjom u Grčku kod muža Marka Gobeljića. A, tamo je fudbaler za svoje dve princeze priredio pravo iznenađenje.

Foto: printscreen

Pored poklona, Gobeljići su takođe uživali u restoranu gde su odvojili vreme samo za njih dvoje.

Voljena i zaljubljena Džehva je dobila ogroman buket crvenih ruža od dečka slovenačkog košarkaša Matica Rebeca. Njenoj sreći nije bilo kraja čime se i pohvalila svima na mrežama.

Da te čini istinski srećnom i da ti kaže koliko si lepa- poruka je koju je pevačica objavila uz fotografije na kojima ne skida osmeh sa lica.

Foto: printscreen

Autor: Pink.rs