AKTUELNO

Glavni urednik “Informera” smatra da je vreme da se u Srbiji uvede red.

Dragan J. Vučićević upozorio je da se na proleće spremaju “veliki sukobi” opozicije i vlasti.

- Imaćete konkretan dokaz da neki lideri planiraju sukobe čim krene lepo vreme. Ovo nije ni malo navino, a ja o tome mogu da pričam samo na Pinku. Meni je kao glavnom uredniku zabranjen prilaz mnogim medijima – rekao je Vučićević gostujući u Jutarnjem programu Pink televizije kod Dee i Sarape, ističući da mu je takođe zabranjen pristup Javnom servisu.

- Ovo je slobdna zemlja i mora da postoji javni interes. Ljudi moraju da čuju istinu i vreme je da se uvede red – rekao je.

Vučićević se osvrnuo i na potencijalne kandidate na predsedničkim izborima koji se održavaju sledeće godine, a posebno je komentarisao moguću kandidaturu sadašnjeg Zaštitnika građana Saše Jankovića.

- Doživeli smo da se Zaštitnik građana bavi politikom. Ja sam siguran da će on da se kandiduje. To je naravno njegovo pavo, ali ne sme onda da troši državni novac. On sada ne radi ništa, samo se sprema da bude predsenik – smatra Vučićević.

- Na izborma glasa narod, a narod je na prethodni izborima pokazao šta misli – dodaje on.

Vučićević je gostovanje u Jutarnjem programu završio citirajući kubanskog lidra Fidela Kastra, koji je premino u petak u 90. godini života.

- “Borba je neprestana” i mi ne smemo da odustajemo – istakao je urednik dnevnog lista “Informer”.

#Dragan J. Vučićević

#Informer

#Jutarnji program

#Televizija Pink

'