AKTUELNO

U okviru Novog vikend jutra" kod voditeljke Jovane Jeremić, sagovornici Pinka, ocenili su da su se današnje vrednosti dosta promenile, a da je kao jedan od glavnih uzroka svemu tome internet, koji je dostupan svima, i koji ima veliki uticaj na generacije koje tek stasavaju.

Voditeljka Jovana Jeremić je svojim gostima pokazala fotografiju dečaka, koji u prepunom autobusu GSP na liniji 56, "povlači liniju", dodajući da su komentari ispod objave užasavajući.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovaj dečak je mene podsetio na Baku Praseta, da on takav uticaj vrši na decu - navela je Jeremić.

- Čak je ista poza, Bože me oprosti! Eto kakav uticaj Baka vrši na decu. - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da se Željko nije probudio, ko zna koliko bi dece stradalo zbog stvari koje pojedini propagiraju na društvenim mrežama - navela je Jeremićeva.

- Da li to treba da nam bude budućnost Srbije? Čitala sam komentare, pljušte kako treba, kako je to normalno. Zamislite, i da je bilo brašno, to ne sme da se desi. To se juče desilo, ja ne želim da mladi imaju uzor u nekom takvom - rekla je Jovana Jeremić.

Nenad Čokovan, novinar televizije Pink, istakao je da najmlađima uzori treba da budu sportisti, i drugi uspešni ljudi, a ne Baka Prase koji putem društvenih mreža propagira nasilje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Živeo sam osam godina u Americi, standardi su se promenili. Deca su igrala lastiš, mi smo jurili za devojčicama, ali nismo bili manijaci. Devojčice su nas tukle, ali se nismo žalili. Glavni tabadžija u porodici je bila moja mlađa sestra. A šta se sada desilo? Te stvari su se sada ugasile - rekao je Bogdan Obradović.

Kako kaže, vi možete da se šetate Njujorkom, ali se više ne osećate bezbednim, jer neko može da vas izbode nožem zbog boje kože, religije ili nečeg drugog.

Foto: TV Pink Printscreen

- Čitav svet, gde god da staneš na raskrsnici autom, imaš znak stop, koji je svuda isti... I sada imamo jutjub koji je postao ozbiljna kanalizacija - rekao je Obradović.

Za delo kakvo je uradio Baka Prase, u Kini se čovek hapsi istog trenutka, dodao je Obradović.

Autor: