AKTUELNO

Svedoci, koji su u dokumentarnom filmu "Internet nasilje" govorili o Baki Prasetu, otkrili su šok detalje, kao i poznanstvo jutjubera sa najozloglašenijim klanom u Srbiji.

- Bilo je to 2018. koliko mi se čini, ne mogu da se setim. Dobijam poziv od jedne prijateljice koja je novinarka, ne znam čime se bavi tačno, i kaže "Zovu te neki ljudi na rođendan, kod nekog klinca, baš je bitno da odeš, i ja kao "ok". " Idem u Šabac, dolazi čovek po mene, ja kao wtf, koji doživljaj, ima da flexujem - rekao je Prase. 

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja znam istinu o svemu tome. Znam da je Baka pričao istinu, a u jednom trenutku su nadvladali kompleksi - kaže zaštićeni svedok.

Prase je potom otkrio da se na rođendanu našao sa pevačem Rastom, Veljom Nevoljom i Markom Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pričao sam i o automobilima, Betmenu, satovima - objašnjava Prase u filmu.

Kako zaštićeni svedok kaže, Prase je slagao onog trenutka kada je rekao da mu Velja Nevolja nije udario šamar, nakon čega je počeo da plaća reket kriminalnom klanu.

- Veze sa tim klanom su krenule kao i sa svim reperima. Kada ga mafija zove na rođendan, oni žele da učine prezent za nekog na tom rođendanu, i iz toga je izrasla tesna veza sa njima. Svaki dodir sa mafijom košta, tako da je tu došlo do procesa reketiranja - objasnio je Boža Spasić, dodajući da je mafija uzimala procenat od svake njegove zarade.

Foto: TV Pink Printscreen

Tanka je linija između toga da li je Baka Prase saizvršilac njegovog zločina, objašnjava advokat.

On je u obavezi da prijavi ako je znao da je nešto protivzakonito, a Javni tužilac po tom saznanju, odmah bi reagovao - dodao je advokat.

Autor: