AKTUELNO

Poštovani sugrađani, svelikim zadovoljstvom želim da vas obavestim da ćemo za samo nekoliko dana postati najveće gradilište u ovom delu Srbije, poručio je građanima Smederevske palanke predsednik te Opštine Nikola Vučen.

On je istakao da je na ovom mestu do pre samo godinu dana bilo smetlište, deponija koja je ružila ulazak u našu Opštinu. Jer, kako dodaje nažalost, jedino što je od prethodne vlasti ostalo su deponije i smetlišta. 

"Naša želja i politika je da vratimo Palanku na industrijsku kartu, gde joj je i mesto. Za samo nekoliko dana počinje investicija koju smo dugo čekali, počinje izgradnja fabrike koja će obezbediti 1000 radnih mesta za naše građane", rekao je Vučen.

Dodao je da će na tom mestu, za godinu dana radićti 1000 Palančana.

Foto: Facebook.com/ Nikola Vučen

"Svoje mesto pod krovom fabrike koja će biti jedinstvena u Srbiji , pronaći će mnogo mladih inžinjera i drugih struka koji će zajedno sa našim prijateljima iz kompanije Kjungšin Kejbl graditi budućnost u automobilskoj elektro - industriji", rekao je Vučen. 

Istakao je da sa velikim zadovoljstvom očekuje posetu predsednika Aleksandra Vučića, da postavi kamen temeljac i još jednom potvrdi da je Smederevska Palanka na pravom putu i da ćemo se zajedno boriti da gradimo našu budućnost i budućnost naše dece.

#Nikola Vučen

#Smederevska palanka

<
'