AKTUELNO

Vratio se "Fudbalski kutak"! Ovaj put, u nešto malo drugačijem okruženju, iz karantina...

I samo na Meridian sport TV Jutjub kanalu!

U skladu s novonastalom situacijom i poštovanjem propisanih mera, naši Branko Borota i Mile Močibob javili su se iz svojih domova. Ostani kod kuće, time su i oni poručili!

Vratili su se prvo u mladost, svoje početke i kako su "otišli u novinare". Naravno, sve pesnički ispropovedano, citiramo "Zbog korone, te proklete zmije, stade fudbal kako nikad nije. Stade život, kakonikad nije." I tu su prešli na stvar!

Nije to jedno pesničko veče, kako rekoše i sami već - tuga za Evropskim prvenstvom... Kao što znamo,planirano je za ovu, 2020. godinu, a pomereno za narednu, zbog koronavirusa.

Ipak, tugu su pretočili u sjajne anegdote o prethodnim EP!

Ono, 1960. godine, bilo je u centru pažnje! Milan Galić, pobeda nad Francuzima od 5:4, pa finale sa SSSR-om, na čijem golu je stajao Lav Jašin... Istorija!

I, kako kažu, "srebro zlatnog sjaja" za našu reprezentaciju!

Naravno, tu su i urnebesni saveti kako "preživeti" izolaciju, dotakli su se i jedine aktivne fudbalske lige,Belorusije - koju možete pronaći u Meridianbet ponudi.

A onda, saznajte, ko je koga na kraju nadmudrio u ovom video poziv, to je bilo posebno!

Najveći pesnici među fudbalskim znalcima i najveći fudbalski znalci među pesnicima - ne propustite novi „Fudbalski kutak“, samo na Meridian sport TV Jutjub kanalu!

I poslušajte Borotu i Močiboba: "Ostanite, ljudi, kod kuće"!

#meridianbet

<
'