AKTUELNO

Predstavila se u nešto drugačijem svetlu i oduševila sve.

Katarina Radulović je talentovana dvanaestogodišnjakinja iz Podgorice. Ona je pokazala da je rođena za scenu, a svoje nastupe je uvek oplemenjivala sjajnim koreografijama tako da su njeni nastupi podsećali na prave male pozorišne predstave.

Katarina je večeras otpevala "Ima nešto u tom što me nećeš" koju u originalu izvodi Željko Joksimović. Ona je večeras pokazala da jednako dobro izvodi i balade, a to su potvrdili i komentari žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

- Keti, pa donela si emociju danas na binu! Imala si divnu plesnu grupu. Ovo je jedan od posebnih nastupa, mnogo lepo. Bilo je stvarno lepo i emotivno. Ti kao i uvek ne prestaješ da nas iznenađuješ, ja sam oduševljen - rekao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se izuzetno dopada ovo tvoje lice! Nekad moraš i tako da nas takneš, stvarno je bilo jako lepo. Svaka čast i tebi i tvojoj mami - rekla je Goca.

- Otpevala si jednu od najlepših pesama Željka Joksimovića i stvarno je bilo divno. Otpevala si tako zrelo, a tako si malo dete - rekla je Jelena.

Pročitajte još: VRATILA SVE U LEPU PROŠLOST, a Gocu naterala da otkrije TAJNU: Katarina podsetila žiri na DETINJSTVO! (VIDEO)

Ukoliko je Katarina Radulović vaš favorit, njen redni broj je 12, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: J. Vučić

#Katarina Radulović

#Pinkove zvezdice

#emisija

'