AKTUELNO

Novina će biti let Er Srbije za Veneciju od 1. juna.

U letnjem redu letenja na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", koji će važiti od 26. marta do 28. oktobra, u redovnom putničkom saobraćaju 30 aviokompanija će saobraćati do 70 aerodroma u 36 država u Evropi, SAD, Severnoj Africi i na Bliskom Istoku, a novina je let za Veneciju.

Novina u redu letenja nacionalne aviokompanije Er Srbija je uvođenje letova za Veneciju koji će se od 1. juna obavljati četiri puta nedeljno, saopštio je aerodrom.

Aviokompanija Transavia Airlines započeće od 4. aprila direktne letove za Amsterdam, koje će obavljati tri puta nedeljno, dok će aviokompanija AtlasGlobal Airlines nastaviti svakodnevne letove za Istanbul, koje je započela tokom zimske sezone.

U drugoj polovini maja aviokompanija Wizz Air uspostaviće letove ka četiri nove destinacije: Fridrihshafen, Nirnberg, Hanover i Maltu, ka kojima će saobraćati dva puta nedeljno.

Aviokompanija Ellinair će početkom juna obnoviti letove za Iraklion, a sredinom juna će započeti i sa letovima za Solun. Najveća novina u redu letenja nacionalnog prevoznika je da će, za razliku od prošle godine, već od početka letnje sezone saobraćati na linijama za Hamburg, Njujork, Sankt Peterburg i Maltu.

Početkom sezone odmora nacionalna aviokompanija će, kao i obično, uvećati broj nedeljnih letova ka Atini, Bejrutu, Dubrovniku, Njujorku, Larnaki, Sankt Peterburgu, Malti, Bukureštu, Splitu i Tivtu, a uvešće i dodatne dnevne letove na linijama za Solun, Skoplje i Ohrid.

Aviokompanija Wizz Air će baziranjem drugog aviona uvećati broj letova za Dortmund, Ajndhoven, Malme, Memingen, Geteborg i Stokholm Skavsta, a avio-kompanija Qatar Airways će od 1. oktobra iz Beograda saobraćati svakodnevno.

#Aerodrom

#Aerodrom Nikola Tesla

#Avion

#Beograd

#Er Srbija

'