AKTUELNO

Do kraja meseca vam neće trebati ni šal, ni kapa!

Prema prognozi meteorologa, sve do 21. decembra očekuje se pretežno sunčano i osetno toplije vreme s najvišom temperaturom u većini mesta od 10 do 18 stepeni. Dakle - prave prolećne temperature!

U jutarnjim satima je po kotlinama i rečnim dolinama ponegde moguća magla, a naoblačenje sa kišom ponegde očekuje se tek od kraja naredne nedelje.

Foto: RHMZ

Toplo i sunčano vreme stiže već sutra i u istom ćemo uživati narednih desetak dana.

Prema prognozi RHMZ, blagi minus se očekuje tek krajem meseca, oko 26, 27. decembra, ali odmah posle toga temperature se vraćaju u plus.

Novogodišnju noć dočekaćemo takođe u plusu.

Foto: RHMZ

Prema prognozi za danas, u Srbiji će biti pretežno oblačno, ponegde sa kišom, a na visokim planinama moguć je slab sneg.

Padavine se očekuju uglavnom u prvom delu dana. Kasnije posle podne na severu i zapadu, a uveče i u ostalim krajevima očekuje se razvedravanje.

Vetar slab i umeren, ujutro i pre podne na jugu Banata i u donjem Podunavlju jak jugoistočni, tokom dana u postepenom skretanju na zapadni i severozapadni.

Foto: Beta

Jutarnja temperatura od 3 do 7, najviša dnevna od 7 do 10 stepeni. I u Beogradu pretežno oblačno i tokom većeg dela dana suvo, samo ujutro sa slabom kišom. Uveče razvedravanje.

Vetar slab i umeren, ujutro i pre podne jugoistočni, posle podne zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 6 stepeni, najviša dnevna oko 9.

#RHMZ

#Vremenska prognoza

'