AKTUELNO

Nagradna igra koju organizuje Vlada Srbije počela je juče.

Svi građani koji sakupe minimum 10 fiskalnih računa ili slipova kreditnih kartica u minimalnoj vrednosti od 100 dinara mogu učestvovati u nagradnoj igri Vlade Srbije "Uzmi račun i pobedi", a koja je počela juče.

NAGRADNI FOND

5 stanova3 putovanja u Njujork za dve osobe 5 putovanja u Pariz za dve osobe 4 putovanja na Staru planinu za dve osobe 4 putovanja na Zlatibor za dve osobe 20 veš-mašina 20 mašina za sudove 40 frižidera 20 televizora 20 tableta 20 mobilnih telefona 20 laptopova 20 mikrotalasnih peći 20 automobila

Bitno je da fiskalne račune ne mešate sa slipovima kreditnih kartica, pošto će u tom trenutku uslediti diskvalifikacija.

Međutim, pošto je legitimno slati posebno fiskalne račune, a posebno slipove kreditnih kartica, onda je najbolji način kupvone kraditnim karticama.

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Svi građani koji sakupe minimum 10 fiskalnih računa ili slipova kreditnih kartica u minimalnoj vrednosti od 100 dinara mogu učestvovati u nagradnoj igri Vlade Srbije "Uzmi račun i pobedi".Račune ili slipove kreditnih kartica ubacujete u specijalne koverte koje su izrađenje samo za ovu nagradnu igu i nalaze se u poštama.Ono što je veoma bitno jeste da ne smete u koverti mešati fiskalne račune i slipove kreditnih kartica. Ukoliko to uradite, bićete diskvalifikovani.Najstariji račun, koji se može naći u koverti, jeste od 1. januara ove godine. Krajnji rok za slanje koverata je 1. april, a prvo izvlačenje je 12. marta.

Prilikom obavljanja ovakve kupovine, dobijate slip kreditne kartice, a istovremeno i fiskalni račun u radnji. Jednim plaćanjem dobijate dva računa. Samim tim duplirate šansu za osvjanje stana u Beogradu.

Prema podacima iz pošti, odziv za nagradnu igru je veliki, a prvi kontigent koverata polako nestaje.

N. Petričević

#Nagradna igra

#Trikovi

#Vlada Srbije

'