AKTUELNO

Kancelarija za mlade Grada Beograda raspisala je konkurs za najbolju žensku inovacionu preduzetničku ideju u 2019. godini.

Na ovaj način, Grad nastavlja sa podrškom ženama koje su krenule putem preduzetništva čime se dodatno ohrabruju za pokretanje sopstvenog biznisa. Nagradni fond takmičenja je 5.000.000 dinara a prijave traju do 4. marta 2019. godine.

Član Gradskog veća, Dragomir Petronijević izuzetno je ponosan na aktivnosti kojima Grad podržava pripadnice ženskog pola:

- Pozivam sve zainteresovane za preduzetništvo da se prijave na Konkurs i iskoriste svoju priliku. Znatno manji broj žena se odlučuje za bavljenje preduzetništvom a ovakav vid pomoći im je od velikog značaja. Uveren sam da će Grad nastaviti da ide stazama inovacija i digitalizacije čime će se ići dalje u korak sa savremenim trendovima u svetu. Već tri godine realizujemo, sa različitim partnerima, ovaj koncept takmičenja a naše start-ap firme pobećuju i na sličnim takmičenjima u regionu poput mladog inovatora Nikole Krstića sa proizvodom ,,Pametna rukavica za slepe i slabovide osobe’’. Iskoristite priliku, razvijte preduzetničku ideju uz našu pomoć!

Konkurs je objavljen na internet prezentaciji Grada Beograda (www.beograd.rs) i internet prezentaciji Kancelarije za mlade (www.kancelarijazamlade.rs), dok je rok za prijavu do 4. marta 2019. godine.

#Beograd

#Konkurs

#žene

'