AKTUELNO

Najnovija fotka ostavila je sve bez teksta!

Slobodan Kovanović iz Žarkova prošlog Božića postao je neverovatna internet senzacija kada je na društvenim mrežama objavio video čestitku u kojoj zajedno sa majkom uz pucnje pištolja čestita i proslavlja najradosniji hrišćanski praznik.

Automehaničar iz Žarkova nije ni slutio kakva će ga slava dočekati nakon što je objavio snimak na kojem izgovara "Braćo Srbi i sestre Srpkinje srećno svima Badnje veče i sutrašnji Božić. Mama, molim te", nakon čega majka kreće da puca iz pištolja.

Samo godinu dana kasnije, Slobodan je rešio da ovogodišnji Božić dočeka uz beretku, badnjak, ali ponovo i pištolj u ruci majke.

Samo godinu dana kasnije, Slobodan je rešio da ovogodišnji Božić dočeka uz beretku, badnjak, ali ponovo i pištolj u ruci majke.

Foto: Printscreen Instagram

On je na instagramu podsetio svoje pratioce na video snimak, dodavši da ove godine nije bilo zvučnih efekata.

Inače, automehaničar iz Žarkova je još prošle godine otkrio šta se krije iza viralnog snimka:

- Bio je plan da se ljudi malo oraspolože... Snimak je, inače, star dve-tri godine. Snimljen je u jednom mestu u Bosni i Hercegovini, kod drugara u vikendici, ali nije do sada objavljivan... Hteo sam samo da malo nasmejem ljude i uzgred da poželim svima srećan Božić. Mama je, inače, ozbiljan car, i složila se sa tim. Najpre je planirano da ovaj snimak vide samo moji prijatelji na Fejsbuku i društvenim mrežama uopšte, ali po svemu sudeći, snimak je obišao svet. Neki ovo gledaju kako treba, kao šalu i pravu čestitku, neki izvrću priče... Bože moj, svako ima pravo na svoje mišljenje. Reakcije su uglavnom pozitivne, a kritika će uvek biti, šta god čovek da uradi - rekao je tada Kovanović.

#Božić

#snimak

#Žarkovo

'