AKTUELNO

Šokantna prepiska ostavila sve bez teksta.

Luna Đogani je po napuštanju "Zadruge" otvorila butik na Novom Beogradu, sa garderobom iz kolekcije koju je sama kreirala. Iako je na prvi pogled sve bilo u najboljem redu, ubrzo su počeli problemi za mladu modnu blogerku.

Foto: Pink.rs

Jutjuber Petar Ivanović upao je u njen butik i snimio takozvani "prenk", odnosno kratak snimak, koji ima za cilj da zabavi i nasmeje sve koji ga pogledaju.

Ipak, ovo je Lunu uplašilo i nateralo da se obrati svojim fanovima na Instagramu. Oni su najavljivali čak i međusobne tužbe, ali se pompa oko toga ubrzo smirila. Đoganijeva je naglasila da neće tužiti Petra, dok je on naveo da blogerku neće spominjati u svojim klipovima.

Foto: Pink.rs

Međtuim, primirje je kratko trajalo, a sada je Lunina mama Anabela Atijas nastavila rat sa Ivanovićem. Na Instagramu je obelodanjena njena prepiska sa ženskom osobom koja je i njen, ali i njegov pratilac. Anabela je preko nje želela da poruči Petru da Lunu više ne pominje, inače će imati velikih problema.

Foto: Instagram

Pošto vidim da se međusobno pratiš sa onim "Don" Petrom. Prenesi mu ali suptilno, nemoj nikako da kažeš da je od mene poteklo, da ako još jednom bude snimio video ili spomenuo Lunu da će naje*ati. Ali ozbiljno! Prebiće ga neko, i molim te suptilno - napisala je blogerkina majka u poruci.

Foto: E-stock, Facebook printscreen, Youtube printscreen

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO ISPRIČALA U EMISIJI! Kija Kockar OTKRILA kada će se sresti NA SUDU sa Slobom: UKOLIKO NE DOĐE, PODNEĆU TUŽBU! (VIDEO)

Petar je ovim povodom snimio i video na svom Jutjub kanalu, a Anabela se još nije oglašavala.

R. L.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'