AKTUELNO

Najvažnije joj je da su njen zet i ćerka srećni.

Sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, pre nekoliko dana zaprosio je svoju devojku Bogdanu Rodić, na opšte oduševljenje porodica novopečenog para.

Povodom proslave veridbe priređeno je veliko slavlje u porodičnom domu verenice u Titelu. Svi članovi porodice su uzbuđeni, ali reklo bi se da je majka buduće mlade najuzbuđenija. Ona ističe da je sigurna da je njena ćerka za budućeg supruga odabrala pravog muškarca.

- Moja ćerka i Veljko su presrećni. Verujem da je on pravi muškarac za nju. Sigurna sam da je pronašla istinsku sreću pored njega i kao roditelj sam jako zadovoljna - rekla je Danijela i konstatovala da se odlično slaže sa prijom Svetlanom Cecom Ražnatović, koju je sa zadovoljstvom ugostila u svom domu povodom veridbe.

- Bila nam je čast da ugostimo Ražnatoviće u našem domu. Oni su divni i veridba je protekla kako i dolikuje. Ipak, najbitnije je da su naša deca srećna. Bogdana i Veljko se mnogo vole. Oni su odrasli mladi ljudi, te donose sami odluke, a mi smo tu da ih podržimo svi zajedno. Verujem da ćemo biti srećna porodica - zaključila je Danijela Rodić.

Verenički prsten vredan čak 4.000 evra! Prsten kojim je Veljko Ražnatović verio svoju lepšu polovinu vredi famoznih 4.000 evra. Prsten je od belog zlata, a u njegovoj sredini je plavi safir. Okolo se nalazi čak 18 brilijanata.

Foto: Printscreen Instagram

Košarkašica Bogdana Rodić i kikbokser Veljko Ražnatović nerazdvojni su od samog početka svoje veze. Zajedno su već devet meseci tokom kojih su zajedno putovali više puta, a već su počeli i zajednički život. Osim što ima bogatu košarkašku karijeru, Bogdana je završila Višu poslovnu školu, a radi u porodičnoj firmi na farmi pilića.

Autor: Pink.rs

#Veljko Ražnatović

'