AKTUELNO

Dopada joj se zet!

Stanija Dobrojević je posle duže pauze ponovo u trci za prvo mesto u najgledanijem rijaliti programu na našim prostorima, „Zadruga 2“. Ona se posle nekoliko meseci vratila na imanje u Šimanovcima, a neposredno pred ulazak u rijaliti, njena majka Slavica otvorila je dušu i progovorila o ćerkinom učešću u ovom šou programu ali i njenoj vezi sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Slavica Dobrojević je istakla da će Stanija kao i do sada biti svoja, ali i da njena pobeda u rijalitiju zavisi od više faktora.

Stanija će kao i uvek biti svoja. Uvek posebna, interesantna na svoj način i borbena ako zatreba. Sa kakvim stavom ulazi to je do nje, sve zavisi od ukućana. Ne znam da li Stanija može biti pobednica ove sezone, zavisi koliko će da se dopadne gledaocima - rekla je Slavica.

Foto: Pink.rs

Kako se Stanija neposredno pre svog drugog ulaska u Belu kuću pomirila sa svojim dečkom, takođe nekadašnjim učesnikom "Zadruge", Crnogorcem Vladimirom Tomovićem,  njena mama je otkrila kako bi reagovala kada bi se njena ćerka udala u rijalitiju i da li bi volela da uskoro postane baka.

Ako može, onda moram da se pripremim. Ne znam, može svašta da se desi. Vreme je da postanem baka. Ne pitam Staniju kada će da postane mama, kažu da to ne treba da se pita, samo da se dogodi – završava gospođa Dobrojević.

Foto: Tv Pink Printscreen, Pink.rs

Šta je Slavica još rekla o svom zetu Vladimiru, pogledajte u videu:

PROČITAJTE JOŠ: BAHATO I SRAMNO PONAŠANJE Aleksandre Subotić! Ne prestaje da pokazuje svoju NEKULTURU! (VIDEO)

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'