AKTUELNO

Đoganijeva se ponela kao pravi heroj.

Luna Đogani je najveći deo dana provela u društvu Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Nemanje Tošića, sa kojima boravi u izolaciji.

Oni su pričali o raznoraznim temama iz privatnog života, a onda je blogerka otkrila svojim cimerima u kakvoj situaciji se našla u Banjaluci kada je išla sa majkom Anabelom Atijas na jedan od njenih nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je bilo pre nekoliko godina, moja mama je radila u Banjaluci, imala je nastup i mi otišle u neki hotel da spavamo. Bile nas dve i njen menadžer. A on je kao Sava, mali, mršav, ja sam jača od njega. Ja njega mnogo volim, ali ga ne gledam kao snažnog muškarca. Nas dve legnemo, mrkli mrak u sobi. Ja sve vreme čujem neke zvuke. Uzmem telefon, upalim blic i idem ka wc-u, otvaram vrata, palim svetlo kad iz wc-šolje izlazi pacovčina. Ja brzinski zatvaram vrata, čujem kako grebe po vratima. Moja mama se već popela na sto ne zna o čemu se radi i već je počela da vrišti. Zamisli da nisam čula, on bi izašao iz kupatila, došao bi do kreveta, mogao bi da nas osakati - prepričavala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su pomno slušali svoju cimerku i potpuno su bili šokirani onime što je ona ispričala, a bilo je i momenta kojima su se slatko nasmejali.

Pročitajte još: KAD PUKNE, LOMIĆE RUKE! Miki UPOREDIO Davida i Slobu, a onda prokomentarisao da li će njegova veza sa Subotićevom uspeti! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'