AKTUELNO

Osamili se, pa porazgovarali kao pravi bračni drugovi.

Nakon žestoke svađe koja se dogodila između Slobodana Radanovića, Kristine Kockar i Lune Đogani, supružnici su odlučili da saberu utiske nasamo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kockareva je razgovarala sa zadrugarkama o minuloj situaciji, kada su se ona i Luna svađale sa Radanovićem, pa je pokušavala da sabere misli i dođe do rešenja.

On se plaši šta će mama da mu kaže - prokomentarisala je Sanja Stanković pevačevo ponašanje.

Foto: TvPink Printscreen

On je očigledno pi*ketina! Neću da se mešam u taj odnos. Taj jaz između mene i njegovih roditelja se napravio zbog njega, on je od mene napravio vešticu, jer sam kao ja donosila odluke, a on nije mogao i nije znao da donese odluke. Od sitnica pa sve do ovakvih stvari. Ja sam imala Andriju spolja, on mi je prebacio nekoliko puta za njega - rekla je Kija.

U tom trenutku, zadrugarima okupljenim oko Kristine, prišao je Sloba kog je supruga odmah počela da ispituje o njegovom razgovoru sa Lunom Đogani.

Čestitam na svemu što si sad pričao sa Lunom. Šta ti imaš da razgovaraš sa njom, to je u redu da ti komuniciraš sa ljubavnicom? Je l' moguće? Je l' si ravnodušna jer te Srđan čeka napolju, to si je pitao? Je l' ti bitno da li je ona ravnodušna zbog tvog ega ili ovako - pitala je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Da sve sam je to pitao, pitao sam je da li je konačna odluka da ne komunicira sa mnom - odgovorio je Radanović.

Supružnici su ipak odlučili da spuste loptu, pa su otišli do automobila kod hotela i porazgovarali nasamo.

Krivo mi je jer ja uvek potuaram svoja leđa da ne bih tebe povredila. Da bih očuvala to između nas ako bi se pomirili. Očigledno je da ja tebe volim. Da ti ne bi mene zamrzeo - rekla je Kija.
Ti stalno pretiš nekim poverenjem - bio je začuđen Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ne pretim ja ću sve reći sutra. Zašto ne doneseš sam odluke? Zašto zbog sebe ne kažeš Luni "Želim da budem sa tobom" ili da kažeš meni "Želim da budem sa tobom" ili da nas oteraš obe. Ni ja ni ona to nismo zaslužile. Sutra ću u Amidži šou da kažem sve ono što smo pričali ono veče. Osim ako mi kažeš da to sve nije istina - rekla je Kockareva.

Radanović se pravio nevešt te je naveo da se ne seća o čemu su sve pričali prethodne noći.

One konkretne stvari. Ako je to istina, ja ću da ti pomognem i da kažem umesto tebe, da opet donesem odluku i da olakšam i meni i tebi. To ću uraditi zbog sebe ali i zbog tebe. Prekini to da radiš! Je l' to bila istina? Samo mi reci. Je l' lek? A za čokoladicu - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVAĆE U IZOLACIJI SA ĐEKSONOM! Luna završila svaku priču sa Slobom: NEĆU TI SE OBRATITI, TI SI ISTI ČOVEK KAO I ONA! (VIDEO)

To sam ti sve rekao, ne mogu da ti objasnim to. Alo budalo, čuo sam da je pričala sa nekim da joj se jede nešto slatko, pre tri sata. Šta pričaš to, ja sam bio sa Đeksonom ceo dan u pabu - pravdao se pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo mi je krivo kad si odreagovao onako kad si ti bio u wc-u a ja ti spolja pričala. Kunem ti se u sebe, u tebe, u nerođeno dete, a znaš da mi je to najvažnije - rekla je Kockareva.

Supružnici su se dobro potrudili da gledaoci ne shvate konkretno o čemu pričaju ali je očigledno da su oboje odlučili da zakopaju ratne sekire i da ubuduće funkcionišu normalno.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'