AKTUELNO

Imala je veoma težak život.

Floriju Aradinović život nije mazio. Izgubila je sina, razvela se supruga alkoholičara i preživela karcinom dojke. Sve nedaće uspela je da prebrodi uz podršku ćerki, pevačica Indi i Edite Aradinović, i danas se na sreću oseća odlično.

Edita i Indi nasledile su od majke lepotu, a Florija neretko dobija komplimente da izgleda kao da je svojim ćerkama rođena sestra, a ne majka.

Međutim, iza osmeha ove prelepe žene krije se potresna životna priča, o kojoj su i pevačice javno pričale. Indi je svojevremeno otkrila da je teško pao razvod roditelja pre 14 godine, te da njoj i njenoj mlađoj sestri nije bilo lako da odrastaju uz oca alkoholičara.

Foto: Printscreen Instagram

Pre Indi i Edite, Florija je rodila sina sa Daunovim sindromom koji je preminuo kada je imao samo 21 godinu.

- Nije umeo da hoda, jede, niti je znao da postoji. Bio je kao biljka. Brinuli smo o njemu najbolje što smo mogli i voleli ga. Nekada je bio pozitivan, nekada težak, nasilan i brz iz neznanja. Tražio je pažnju. Umeo je da prepozna mamu, tatu, sestru i mene. To su bile najteže godine, ali to je nešto što je moje. Za njega sam bila spremna da ubijem. Teško je bilo gledati ga onako bespomoćnog jer sam ga volela više od života. Umeo je da me iznervira, ali nikada mu to nisam uzela za zlo. Imali smo poseban odnos. U najgorim životnim trenucima ljudi su nam okretali leđa, ali umeli smo da se izborimo sami. Brat je umro 2005. S tim još uvek ne mogu da se pomirim. On je i danas za moju porodicu i mene prisutan u svakom trenutku i tako će biti do kraja naših života - ispričala je Indi jednom prilikom.

Floriji je pre četiri godine otkriven rak dojke. To je za nju, ali i njene ćerke, bio traumatičan period, što je Edita ispričala u jednom intervjuu.

- Saznala je da ima rak baš u trenutku kad sam krenula u priču s "Ministarkama". To su bili najteži trenuci za mene. Morala sam da pevam, a nisam znala hoće li mama dočekati jutro. Uspela sam da sakrijem svoju tugu. Muzika i naša publika su mi pomogli da se izvučem i izdržim - objasnila je Edita.

Sestre Aradinović u više navrata su isticale da je njihova majka pravi heroj.

- Prošla je kroz pakao, a nas je poštedela. Nije dala da idemo s njom na hemoterapiju. Nije htela dodatno da patimo. Edita i ja smo sve to izgurale. Mama jednom godišnje mora na zračenje i moli se da joj se bolest ne vrati - ispričala je svojevremeno Indi.

Autor: Pink.rs

#Edita Aradinović

#Indira Aradinović Indi

#Majka

'