AKTUELNO

Miljana je imala veoma težak zadatak!

Miljana Kulić izabrana je za ovonedeljnog vođu, pa samim tim ostvarila je pravo da odlučuje ko će šta raditi u toku cele nedelje, a izbor potrčka bila je glavna tema u toku večeri.

Nakon svih zadataka koji su ukućani vredno obavljali i to zahvaljujući njenom stavu da svako mora ispoštovati njenu poslednju reč, došao je na red da takmičarka odluči ko će joj u toku nedelje biti desna ruka.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka Rada Radenović posetila je Belu kuću, a Miljana je bila spremna da saopšti ko će joj pored potrčka, biti i omiljeni zadrugar.

Miljana je želela da se malo poigra sa ukućanima pa je zamolila Anđela, Anu, Janjuša, Jelenu, Đeksona, Slobu i Kiju da ustanu.

Ostaviću dva bivša para, jer bi to bilo zanimljivo. Ništa lično, ali ove nedelje u izolaciju idu Sloba i Kija. Razlog je zbog toga što je Kija dobila najveći budžet. Sloba mi je najomiljeniji. Biće zanimljivo šta će pričati i da li će Luna ići tamo da ih gleda. Opet kažem, ništa lično - obrazložila je Miljana svoju odluku.

Ovo je šokiralo sve u Beloj kući, a Sloba Radanović i Kristina Kockar prokomentarisali su Miljanin potez.

Nije se ništa desilo ni kad smo prvi put bili u izolaciji, pa neće ni sad, tako da opušteno - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Zaista ovo nisam očekivala, ali drago mi je. Ja nemam problem da budem sa njim u izolaciji, već smo bili jednom - rekla je Kija.

Nakon izbora potrčka, vođa je izabrala svog omiljenog zadrugara, a to je takođe izazvalo burne reakcije.

Odlučila sam da moja omiljena ličnost bude neko ko mi je mnogo drag, a to je Miki Đuričić iz razloga što ga moj tata mnogo voli, kao i moja mama. Ne bi mi oprostili da sam uradila suprotno - bila je iskrena Miljana.

Miki nije bio iznenađen ovom izjaviom, kao ni odlukom, ali je i obrazložio zbog čega nije bio oduševljen.

Foto: TvPink Printscreen

Ja moram reći da sam presrećan, da sam jako srećan. Ko god je kupovao sa mnom video je da je ona išla za mnom. Mislio sam da su moje muke prošle, a onda sam postao najbolji drug Miljane Kulić - prokomentarisao je Miki, što je sve prisutne nasmejalo.

Reakcija Lune Đogani ostavila je veliki pečat nakon celokupnog razgovora, naročito zbog toga što je ova ukućanka zbog ove odluke plakala kao kiša.

Foto: TvPink Printscreen

Poenta je samo što ona vrlo dobro zna da je meni psihički jako loše, a Sloba je jedini koji može u tome da mi pomogne. Ja sam se čula sa mamom i bilo mi je bolje, a njoj sam rekla da se nadam da me neće odvojiti od Slobe, a ona je rekla da ne bi to nikad uradila. Ona mi kao želi dobro, a ovim je pokazala da to nije istina i da ljudi jako uživaju u tuđoj nesreći - rekla je kroz plač Luna.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

#Sloba Radanović

'