AKTUELNO

Svako vidi da se ugojila, ja ne znam šta ja tu treba da radim - rekla je Davidova majka o Aleksandri.

Aleksandra Subotić i David Dragojević ušli su u najgledniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadrugu", kao srećan i zaljubljen par, ali u Beloj kući stvari ne funkcionišu baš najbolje.

Subotićeva se već nekoliko dana žali da nema garderobu, niti šminku i moli Davidovu majku, Biljanu Dragojević da joj pošalje stvari. Međutim, Biljana je imala veoma burnu reakciju na zahteve svoje snajke, te je putem društvene mreže Instagram uputila brutalnu poruku.

Foto: TvPink Printscreen

Davidova majka je naglasila da Subotićevoj ne nedostaju stvari jer joj nije poslala, već zato što se ugojila otkad je u rijalitiju i što više ništa ne može da obuče.

Aleksandrini i Davidovi fanovi osuli su paljbu po Biljani i napali je da to što radi nikako nije u redu. Kako bi saznali kakva je trenutna situacija, pozvali smo gospođu Dragojević, a ona nije krila svoj bes.

Mene su tako uzjahali kao da ja sedim na njenoj garderobi i neću da joj pošaljem. Zato sam poludela i napisala sam to da je ona sve odnela, još toliko je dobila za ova dva meseca, ali verovatno ne može da obuče jer se ugojila, to svako vidi da se ugojila. Ja ne znam šta ja treba tu da radim - rekla je Biljana i dodala da ne zna zbog čega je njeni fanovi napadaju:

Foto: RTV Pink

Ja ni ne znam ko su ti ljudi, pišu mi da dobijam novac i zašto ne šaljem garderobu Aleksandri. Ja ne dobijam nikakav novac, zato sam morala to da napišem.

Povodom cele sporne situacije, oglasila se i Subotićkina majka, Ljuba Pantović, koja je uputila niz uvreda na Biljanin račun, a Davidova majka joj nije ostala dužna.

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam da je i Ljuba pisala nešto. Sad je našla da se oglašava, kao Bože moj, verovatno je uvredilo to što sam ja napisala da se ugojila i da ne može ništa da obuče. To ju je uvredilo, a nije je uvredilo kad je Čabarkapa pretukao. Tad se nigde nije oglašavala, tad je ćutala. Ja nisam ništa napisala da bi se Aleksandra uvredila, mene ne dotiču Ljubine objave, ne komentarišem to - navela je Biljana.

Iskoristili smo priliku da pitamo Davidovu majku kako gleda na odnos svog sina i Lune Đogani, zbog koje je Aleksandra često nervozna i pravi ljubomorne scene.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: NEKO JOJ SE OPASNO ZAMERIO! Kija Kockar pobesnela, pa poručila: BOŽE, POMOZI MI DA KONTROLIŠEM SVOJ BES! (FOTO)

Ne razumem te njene napade i svađe. Nikako ne mogu da skontam šta se dešava, šta je njoj u glavi. Ja dobijam na stotine poruka, ljudi mi pričaju da vidim šta se dešava, David se lepo ponaša, nikom nije jasno čemu ti njeni ispadi. Čak nekad pomislim da imaju neki zadatak. Napolju stvarno nisu imali takve probleme, da bi se ona tako ponašala. Nije mi jasno da ona može 24 sata da priča, da drobi, da histeriše. Pominje Lunu, kakva Luna... Verujte da je Aleksandra primetila nešto, neke strasne poglede između Lune i Davida ona bi i te kako reagovala, ona nije osoba koja će da ćuti, ona bi reagovala sigurno i to burnu. Nisu mi jasni... I onda kad mi tako pišu na Instagramu, ja nekog blokiram, prema nekome budem nekulturna. Stvarno prema nekome moram da budem britka na jeziku kad me tako nerviraju - zaključila je Biljana Dragojević.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Aleksandra Subotić

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

'