AKTUELNO

Zgodna brineta uverena je da ima moć da utiče na poboljšanje zdravstvenog stanja svih građana Srbije.

Starleta i pevačica Stanija Dobrojević gostovala je jutros u jutarnjem programu Televizije Pink, u okviru rubrike "Svi pričaju o...".

Foto: Printscreen

S obzirom na to da mesecima unazad izaziva veliku pažnju javnosti svojim golišavim fotografijama, ali i svojom nedavno otpočetom muzičkom karijerom, Stanija je rešila da se u emisiji "Dobro jutro - Jovana i Srđan" ponovo osvrne na svoje provokativne fotografije koje mnogi ne mogu da povežu sa njenim zvanjem diplomiranog ekonomiste.

Foto: Instagram

Uz mladost i lepotu ide negde i ljubav, a mislim da moje fotografije mnogima mogu da izleče živce, pogotovo u današnje, teško vreme - rekla je Stanija i dodala da njeni golišavi selfiji svim nervoznim ljudima u Srbiji odmah mogu da podignu raspoloženje, dok ih gledaju na putu do posla.

Ona se, takođe, osvrnula i na ekonomsku situaciju u našoj zemlji, a nakon stručne analize izjavila je da joj je žao zbog životnog standarda ljudi u Srbiji.

Foto: Printscreen

- Kada vidim kako živi naš napaćen narod, bude mi žao - kao da su se pomirili da nema boljeg sutra, a verujem da ga ima. Ekonomska situacija u Srbiji nam je izuzetno slaba, standard nam je loš, prave vrednosti su u drugom planu - razočarana je bila Dobrojevićeva.

Autor: D. Tanasijević

#Stanija Dobrojević

#pevačica

#starleta

'