AKTUELNO

Teško joj je da se pomiri sa tim da ga više nema!

Legenda narodne muzike Sinan Sakić preminuo je 1. juna ove godine, a njegovi najmiliji još ne mogu da se pomire sa njegovim odlaskim.

Foto: Andrej Nihil

Pevačeva ćerka Đulkica Sakić Amzić oglasila se porukom na društvenoj mreži Instagram koja će vam naterati suze na oči:

Poželim da te vidim. Poželim da te zagrlim. Poželim da ti kažem "volim te, tata". Kada bih mogla samo da dobijem šansu da čujem tvoj najlepši glas. Poželim tvoj mio i prelep osmeh, poželim naš razgovor, pogotovo onaj gde mi ispričaš sve šta te muči i šta te boli. Poželim da me pozoveš i kažeš "gde si, mala", ali, nažalost, svi mi kažu on je sada na nekom boljem mestu, a niko ne shvata da ja znam da je njemu najbolje bilo sa nama i kada smo bili tu svi, na kakvom boljem mestu. Posle tebe je sve tužno, i sve naopako, ti bi to sve znao popraviti sa jednom rečenicom. Poželim da ostavim sve i dođem kod tebe na to neko bolje mesto. Toliko mi nedostaješ, toliko je prazno sve oko mene. Fališ mi, jedini moj, matori moj - napisala je Đulkica u opisu fotografije na kojoj se njen otac smeje.

PROČITAJTE JOŠ: NAPUSTILA SRBIJU I POTPUNO PROMENILA LIČNI OPIS! Mia Borisavljević šokantnim postupkom ostavila sve bez daha! (FOTO)

Pored toga, ona je objavila fotografiju svog oca u okviru storija na kojoj on sedi za klavirom, a pored nje je samo stavila emotikon srca. Očigledno je da joj on mnogo nedostaje i da bol koju oseća neće lako nestati.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: N. Vujčić

#Sinan Sakić

#ćerka

#Đulkica Sakić Amzić

'